V nacistickém Německu dovedli využití propagandy k novým a ještě perverznějším úrovním, než do té doby kdy svět viděl, ale v roce 2014 bychom tu prostě mohli mít i takovou překrucovači mašinérii, která to přetrumfne. Vítejte ve vylhávacím aparátu Monsanto-GMO. Ten funguje, když tím krmí miliony, a jmenuje imbecily do veřejných úřadů (zkontrolujte si to na této info-grafice) a ten zdrtí aktivismus nesčetných občanů. Generální ředitel (CEO) Monsanto nedávno přiznal, že tento průmysl toho potřebuje udělat více, aby si naklonil veřejnost a každého přesvědčil, že GMO jsou tou jedinou a pouze jedinou odpovědí.


Návrhy na označování GMO potravin nabývají v mnoha státech na hybnosti. Když byl nedávno diskutován návrh zákona o označování potravin v St. Louis na výroční schůzi akcionářů Monsanta, tak otevřeně přiznali, že je zapotřebí více propagandy k porážce rostoucí vlny legislativy za označování GMO. Monsanto Co. chce, abyste prostě věděli, jak jsou jejich jedovaté plodiny pro vás dobré – a vy opravdu nepotřebujete vědět, co to ve vašem jídle je, nebo snad ano? Prostě držte pusu a už to zbaštěte.

Samozřejmě, že investoři do akcií Monsanta určitě nechtějí ani označování – to znamená, že jejich nekale nahrabané miliony by se propadly na hodnotu geneticky modifikovaných kukuřičných stébel. Tohle si na své schůzi dostatečně vyjasnili. Pouze jednotlivci představující asi 4% akciového podílu byli pro označování GMO.

Na schůzi se ale objevil hlavní výkonný ředitel Monsanta Hugh Grant a dodal své vlastní přiznání, že tato společnost má některé zuřivé kritiky – což je cosi, čemu se před tím nikdy nepřikládala věrohodnost.

[quote align="center" color="#999999"]

„My jsme se prostě v dostatečné míře nezapojili do toho, jak bychom to měli udělat s veškerým našim posluchačstvem, a za to se omlouváme,“ řekl na této schůzi pan Grant. „Dospěli jsme k uznání, že je třeba toho udělat více.“[/quote]

Třeba toho udělat více, v jakém směru? Myslíte jako utratit více milionů na ilegální financování kampaně proti označování, pane Grante? Protestující proti GMO během této schůze pochodovali zrovna před budovou a ti jsou úplně stejně připraveni vytáhnout na lidi reálného informace, aby bojovali se lží, že bez GMO potravin bude svět hladovět nebo ceny potravin raketově vyletí. Nebudeme mít zapotřebí jíst cokoliv – ať je to GMO nebo ne – až budeme mrtví od expozice všemi těmi pesticidy a herbicidy. Mysleli jste někdy na ten drobný detail?

[quote align="center" color="#999999"]

„Zrovna teď je tu rostoucí hnutí za označování geneticky modifikovaných potravin,“ řekl Dave Murphy, výkonný ředitel od Potravinovou demokracii teď! který v úterý přednesl na schůzi Monsanta návrh na označování. „Bohužel Monsanto si zvolilo, že se bude bránit proti právům Amerického lidu.“[/quote]

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: naturalsociety.com