Obamova administrativa se vztyčila před branami Sýrie vysláním střel Patriot a vojsk do Turecka. „Nemůžeme ztrácet moc času starostmi, jestli to Sýrii nenaštvalo,“ řekl šéf Pentagonu Leon Panetta poté, co přistál na letecké základně v Incirliku hruba 80 mil od syrské hranice. Členové Trilaterální komise se údajně sešli v knihovně Kongresu. Svobodná syrská armáda spolu s al-Káidou provádí nájezdy k destabilizaci Sýrie z turecké strany hranice a systém raket Patriot bude použit, aby zabránil syrskému režimu bránit se těmto útokům CIA, Saúdskou Arábií a Katerem podporovaných žoldnéřů.

NATO souhlasilo minulý týden s vysláním střel Patriot do Turecka. „Nemáme žádný úmysl, skrytý nebo veřejný, přímo nebo nepřímo realizovat bezletovou zónu v syrském vzdušném prostoru. Neprobíhá žádné operační plánování jakéhokoliv druhu k intervenci do Sýrie,“ řekl v pátek generál Knud Bartels, šéf Vojenské komise NATO.

Před rozhodnutím Spojených států eskalovat napětí na Středním východě se schází skupina příslušníků Trilaterální komise s členy Kongresu, aby prodiskutovali výhled na širší vojenský konflikt na Středním východě, tvrdí zpráva, kterou podal Jim Tucker a American Free Press.

„Členové Severoamerické skupiny Trilaterální komise spolu s kongresmany, kteří se tohoto shromáždění zúčastnili, se usilovně snažili, aby toto shromáždění ze 30. listopadu až 3. prosince ukryli. Nechtěli žádnou veřejnou pozornost jejich úsilí dostat se na Středním východě do zase další války,“ napsal ve středu 12. prosince Tucker.

Schůze probíhala v uzavřená části Knihovny Kongresu a lidem od tisku sem byl vstup zakázán.

Ač nebylo jasné, kteří Trilateralisté se zúčastnili, Tucker uvedl, že ke členům této tajnůstkářské Davidem Rockefellerem zplozené skupiny globalistů jediného-světa patřili bývalí ministře zahraničí Spojených států Henry Kissinger, Madeleine Albright a Condoleezza Rice, bývalý náměstek ministra zahraničí Strobe Talbott, bývalý předseda Federálních rezerv Paul Volcker, neokonzervativní akademický válečný štváč Eliot Cohen, bývalý ministr financí Lawrence Summers a bývalá reprezentantka Jane Harman (D-Kalifornie).

Podle Tuckerových zdrojů několik členů této skupiny z Kongresu „bylo zachyceno, jak povídá svému doprovodnému personálu, že na Středním východě se rýsuje válka i přes apely na krácení výdajů, nárůst daní a tzv. ‚fiskální propast‘. Předjímali hodně krveprolití.“

„Mohla by to být největší válka, jakou jsme tam kdy vedli,“ tvrdí Tuckerova zpráva, že od jednoho kongresmana zaslechli.

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: prisonplanet.com

]]>