Proč jsou neúčinné a nebezpečné léky rozšiřovány organizacemi „pro zdraví veřejnosti“ místo užívání dobře zavedených přirozených řešení s prakticky nulovými vedlejšími účinky? Pravdou je, že výrobci léčiv prostě nebudou profitovat v případě probuzení světa k množství volných zdraví podporujících látek, která poráží předražená farmaceutika a lékařské zákroky. Nebylo by potřeba žádných farmaceutických výrobců, falešných organizací „pro veřejné zdraví“ prodávajících nejnovější „zázračné“ léky a určitě ne žádných výzkumných organizací. které jsou živy z darů jednotlivců s dobrým srdcem.

Můžete si myslet, že je to nemožné a že se přírodní řešení prostě nemůže rovnat „vědecky prokázané“ farmacii. Ve skutečnosti právě vědecké důkazy vyvracejí bezpečnost a účinnost farmaceutických léků a zároveň zdůrazňují nadbytek přínosných vlastností spojených s levnými a volnými důležitými živinami.


Kontrast: Léky na rakovinu způsobují „mega“ nádory, kurkuma zmenšuje nádor o 81%

Nedávno bylo zjištěno, že léky na rakovinu spolu s chemoterapií, vyzdvihovány skupinami „pro veřejné zdraví“ jako jediná možnost pro mnohé onkologicky nemocné, ve skutečnosti způsobují masivní nádory a následně zabíjejí pacienta. Tyto léky jsou tedy nejen zcela neúčinné, ale také smrtící. Jedná se o léky, které se prodávají za vyšší cenu a jsou považovány za vědecky ověřené.

Mezitím ukázal peer-reviewed výzkum, že koření známé jako kurkuma může přirozeně zmenšit nádor až o 81%. Vědci zjistili, že kurkumin (derivát z kurkumy) dramaticky zmenšuje mozkové nádory o 81% v 9 z 11 zkoumaných studií. Navíc tu není žádný důkaz o toxicitě. Hojně používaná jako koření v jižní Asii a Středním východě je kurkuma neustále zdůrazňovaná jako extrémně silné proti-rakovinné řešení. Navíc je kurkuma velmi levná a je dostupná po celém světě – od od Saúdské Arábie až po Kentucky.

Toto je jen jeden příklad z vědeckého výzkumu potvrzujícího přírodní alternativy a zároveň zdůrazňujícího velké nebezpečí spojené s mainstreamovými léčivy tlačenými farmaceutickými společnostmi jako jediný lék.


Antibiotika způsobují duševní nemoci, které výrobci léků léčí antipsychotiky

V roce 2011 bylo zveřejněno zjištění, že antibiotika trvale ničí prospěšné střevní bakterie a poškozují zdraví střeva. Jak možná víte, stav střeva je přímo spojen se stavem vašeho mentálního zdraví a někteří jdou dokonce až tak daleko a říkají, že střeva jsou váš „druhý mozek“. To znamená, že užívání antibiotik může ve skutečnosti započít duševní onemocnění (spolu s cukrovkou a metabolickým syndromem), což je poměrně zajímavé, pokud zvážíme, že polovině Američanů má být za jejich života diagnostikována duševní nemoc.

Jaká je odpověď na rychle rostoucí počty duševně nemocných v podání výrobců léků a mainstreamového medicínského průmyslu. Předepsat mysl-upravující antipsychotika. Předepsat další léky k léčbě vedlejších efektů jiného léku znamená větší zisky. Nakonec extrémní zisky generované z antipsychotik se staly zjevnými v roce 2008, kdy se staly nejprodávanějšími léky terapeutické třídy na předpis v USA a při prodejích vynesly více než 14 miliard dolarů.

Samozřejmě se tyto antipsychotika podávají pacientům místo skutečného řešení základních problémů spojených se střevním zdravím. Výsledkem je pacient pod vlivem mozek ovlivňujících účinků a nikdy se skutečně „nezotaví“ ze své duševní nemoci. Místo toho je odsouzen k celoživotnímu užívání předepsaných léků s možností budoucího snížení dávek. Skutečným řešením záležitosti střevního zdraví je nezbytné využití probiotik k obnovení vyčerpaných prospěšných bakterií zpět do vašeho střeva.

To může být snadno provedeno pomocí přírodních potravin nebo vysoce kvalitních doplňků. Fermentované potraviny, jako je zelí, tempeh, miso nebo kefír jsou všechny bohatými zdroji probiotických bakterií. Ale výrobci léčiv vám to nikdy dobrovolně neřeknou, protože všechny tyto potraviny lze nalézt za pár desítek korun na místním farmářském trhu a mohou pracovat efektivněji při obnovování duševního zdraví než nebezpečná antipsychotika.


Změna paradigmatu

Výrobci léčiv chtějí, abyste zůstali nemocní, unavení a hledali farmaceutické řešení. Abychom viděli změnu, je třeba přinést přirozená řešení do záře reflektorů. V důsledku toho klesne prodej léků a tyto korporace začnou upadat poté, co utratily miliony na nejnovější lék proti rakovině, který se ukazuje být smrtelnější než nemoc samotná.

Skutečná změna paradigmatu se blíží – hnací kola stroje na nemoci zpomalují aby zastavila.

Zdroj: naturalsociety.com Překlad: toxio.cz

]]>