Panel konsensu o 11.9 hlásí, že v sobotu vydaná studie Centra pro výzkum globalizace představuje přesvědčivý důkaz, že vysílání mezinárodního zpravodajského giganta Russia Tuday bylo 8. září blokováno nejen uvnitř vyhledávacích enginů Googlu a YouTube, ale i v zasahování do soukromých e-mailů. Populární program RT „The Truthseeker“ (Hledač pravdy) pustil 13-minutovou epizodu „11.9 a Operace Gladio“ prezentující nové historické důkazy, které se začínají šířit jako nákaza. Boba McIlvaine, jehož syn Robert zahynul při explozi haly Severní věže, nepřestaly otázky ohledně toho, jak ty Věže spadly, mučit, ani smrt těch tisíců lidí ze sil první reakce, ani ty miliony zabitých v ilegálních válkách na Středním východě.


Pět historiků 11.9 prezentovalo důkazy z originálních mediálních záznamů, výpovědí svědků i z nedávno odtajněných dokumentů.

Historik Dr. Daniele Ganser ze švýcarského Institutu pro mír a energetický výzkum vysvětloval, že při použití operací pod „falešnou vlajkou“ se může země sama bombardovat, aby si vyfabrikovala souhlas veřejnosti k obvinění jiné země a k útoku na ni.

Jonathan Cole z Architekti a inženýři za pravdu o 11.9 referoval o high-tech nano-termitu, o zažehovadlu využívaném k implozivním výbuchům, všude v prachu z WTC.

118 hasičů tvrdí, že ve Věžích slyšeli bomby a výbuchy, a to zkoumal Dr. Graeme MacQueen, spolu-redaktor The Journal of 9/11 Studies.

Dr. David Ray Griffin z Panelu konsensu o 11.9 a z ReThing911 zdůraznil rovnou dolů směřující kolaps volným pádem u mrakodrapu WTC7, při němž se všech jeho 84 masivních ocelových nosných sloupů hroutilo souběžně.

Tuto epizodu RT si na YouTube prohlédlo během prvních tří dnů čtvrt milionu lidí, načež se 11. září linky k němu náhle zastavily.

Studie začíná: „S tím, jak průzkumy neustále ukazují, že přibližně 50% Kanaďanů a Američanů pochybuje o oficiální verzi 11.9, tak úsilí o udržení této záležitosti pod pokličkou mimo debatu veřejnosti ze strany mainstreamu není vůbec vzácné na zázraky.“

Následná pečlivá analýza ukázala, že tento titul od RT a jeho URL byly vyřazeny z indexů na YouTube a na Googlu, a v následujících týdnech je nešlo přenášet ani e-maily.

Změnila to RT na YouTube na soukromé nastavení kvůli politickému tlaku? Nebo došlo ke skrytému vměšování do vyhledávacích enginů?

Ať se stalo cokoliv, tento program tím odumřel a pod pokličkou to zůstalo.

To, co tuto pokličku nadzdvihne, je už dlouho očekávaná encyklopedická Mazzuccovo dokumentaristika, která se určitě stane k 11.9 standardní historickou autoritou.

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: globalresearch.ca