Senátoři John McCain, Paul Ryan a Marco Rubio – ti všichni obdrželi v roce 2016 velkorysé finanční dary od George Sorose. McCainovi finanční vazby s tímto globalistickým miliardářem se datují do roku 2011. Uvádí tak nová zpráva od Opensecrets.org. Nezisková, nestranická výzkumná skupina ve Washingtonu DC, která sleduje efekty peněz a lobbingu na volby a veřejnou politika, odhalila, že zatímco George Soros je zodpovědný za financování Demokratů a progresivní příčiny, tak také financoval senátora John McCaina a malou skupinu dalších Republikánů. 


Nepřekvapivě mají všichni takto financovaní Sorosem záznamy o tom, že byli v opozici proti prezidentu Trumpovi. 

Společně s John McCainem, jde o mluvčího Bílého domu Paul Ryane a Marca Rubia. Na výplatní pásce Sorose jsou také republikáni John Kasich, Lindsey Graham (R-SC) a Carlos Curbelo (R-FL).

Jak senátor McCain pokračuje v útocích proti politice Donalda Trumpa, tak zároveň dostává novou pozornost jeho souvislost se Sorosem mezi jeho republikánskými kritiky.

Bylo odhaleno, že McCain spolupracuje se Sorosem více než 15 let.

V roce 2001 založil McCain Alexandrii. Reformní institut jako nástroj na přijímání finančních prostředků od Sorosového Open Society Institutu a Teresa Heinz Kerry’s Tides Foundation a dalších předních neziskových organizací.