Jsem nezvratně přesvědčen o tom, že oligarchové, ovládající dnes Ameriku, zamýšlejí prezidentské volby ukrást. V minulosti jim bylo lhostejné, který kandidát vyhraje či prohraje, protože vlastnili oba. Dnes ale nevlastní Trumpa. Možná nevíte, že z toho, co Trump na svých shromážděních lidem říká, se v médiích neobjeví ani slovíčko. Důvod? Oligarchům se to nelíbí. To stačí. A stačí to i k tomu, aby Trumpa nenáviděli.


K mé jistotě o tom, že tito lidé skutečně zamýšlejí volby ukrást, přispívá nebetyčný rozdíl mezi tím, jak presstitutky o volbách referují, a mezi tím, jaká je skutečnost. Podle presstitutek vede Hillary nad Trumpem o tak obrovské sáhy, že je naprosto zbytečné, aby se voliči Trumpa do volebních místností vůbec obtěžovali jít. Protože Hillary je jasným vítězem voleb už před volbami.

Vždyť presstitutky už ohlásily její vítězství ziskem 93 % všech hlasů.

Zprávy, které se ke mně dostanou, dokazují ovšem pravý opak. Volební shromáždění Hillary jsou navštěvována velice chudě, zatímco Trumpova praskají ve švech – a velká část lidí, kteří by se jich chtěli účastnit, odcházejí neuspokojeni domů. Toto je dopis od ženy, která služebně cestuje po končinách Floridy:

„Všude na silnicích vidím jen transparenty s obrazem Trumpa. Včera jsem večeřela v mexické restauraci a ženy u vedlejšího stolu mluvily o tom, že chtěly vidět Trumpa na jeho volebním mítinku v Talabassee. Odešly proto dřív z práce, a na místo mítinku, jehož začátek byl naplánován na šestou hodinu, dorazily už ve čtyři. Ale sál byl už v tu dobu natolik přeplněn, že je pořadatelé poslali domů. Sdělili jim, že dav před vchodem do sálu byl už ve dvě hodiny tak početný, že museli otevřít vchody a lidi do sálu vpustit.“

Paní, která mi tuto zprávu poslala, znám velmi dobře a za její hodnověrnost ručím. Ostatně, podobné zprávy dostávám i z jiných koutů USA.

(Hlas přeskakuje k demokratům. "Volební podvod potvrzen. Toto dokazuje nad vší pochybnost, že výsledky voleb nejsou platné. Natočte video, udělejte gify a pošlete na web." (16 států, kde se používají volební stroje, zakázalo vnášení mobilů a přístrojů pořizujících obrazový záznam do volební místnosti.)