Jméno Vanga náhle vynořilo v médiích v zámoří. Jak uvedly, balkánská vědma varovala před vznikem Islámský státu, vrcholící v roce 2016 „zpustošením Evropy" a zřízením Evropského chalífátu. Autorka článku v New York Post s politováním konstatuje, že politika nevěnovala pozornost těmto předpovědím. Zájem o předpovědi bulharské slepé věštkyně dnes není náhodný. Konec konců, velká část z nich je věnována proroctví o „velké islámské válce".


Není divu, že stoupenci Vangy (jméno věštkyně) a příznivci spikleneckých teorií v posledních měsících stále více a častěji připomínají její vize, spojují je s událostmi na Blízkém východě a s bojem proti Islámskému státu.

Z proroctví bulharské věštkyně stydne krev v žilách, uvedla autorka NYP. Vždyť na rok 2016 předpověděla dobytí Evropy islámskými extremisty, což bude pokračováním předpovědi Vangy „arabského jara" roku 2010.

Jasnovidkyně z Balkánu varovala, že do konce příštího roku přestane Europa existovat (v podobě, v jaké ji známe) a stane se „zemí zkázy". V určitém okamžiku, řekla Vanga, islamisté použíií proti Evropanům chemické zbraně a to se zakončí v 2043 vyhlášením Evropského chalífátu s centrem v Římě.

Pokud se to všechno zdá čtenářům příliš zdramatizované, autorka poznamenala, že je třeba připomenout události z minulého roku. Tehdy Islámský stát obsadil libyjské město Sirtu, nyní je oddělen od Evropy pouze Středozemním mořem. Od rušných "IG" v Sýrii na evropské země, také není příliš daleko.

Zdá se, že není málo lidi, kteří se považují za proroky a většina z jejich předpovědí je jasnovidecká fantazie. Avšak v případě Vangy je alarmující poměrně velké procento sebenaplňujících se proroctví. Podle deníku, asi z 85 procent.

Zde jsou některé z nich. V roce 1950 Vanga hovořila o globálním oteplování. V roce 1989 o teroristickém útoku na věže dvojčata v New Yorku. A předpověděla, že 44. americký prezident bude černý. Dodala, ale s výhradou: tento prezident u Států bude poslední.

Takže co bulharská vědma prorokovala pro rok 2016 a po něm:

[quote align="center" color="#999999"]

  • 2016: Muslimové vtrhnou do Evropy, která přestane existovat v podobě, jak ji známe. Následné pustošení bude trvat několik let
  • 2023: Změní se oběžná dráha Země
  • 2025: Evropská populace prakticky zmizí. Oběžná dráha Země se změní
  • 2028: Lidé vstoupí na Venuši
  • 2033: Polární ledové čepičky roztají, hladiny moře stoupnou
  • 2043: Evropa bude islámský chalifát s centrem v Římě. Ekonomika světa bude řízena islámem
  • 2066: Američané použijí novou klimatickou zbraň ve snaze dobýt Řím s navrácením křesťanstvím
  • 2076: Komunismus se vrátí do Evropy a do zbytku světa
  • 2084: Příroda se znovu zrodí
  • 2100: Lidstvo vytvoří "umělé slunce", které bude osvětlovat odvrácenou stranu Země
  • 2170: Zavládne celosvětové sucho
  • 3797: Život na Zemi prý zanikne, ale to už lidé budou kolonizovat jiné solární systémy[/quote]

Zdroj: nypost.com, pz.cz

[quote align="center" color="#999999"]

Nové informace o demokracii ohrožujících experimentech elektrické stimulace mozku.

První tištěné periodikum na světě, které se nebojí zveřejnit výzkumy kryté státním tajemstvím, je právě v prodeji v Česku i na Slovensku.

2015 – LISTOPAD / MŮŽEME MÍT SUPERPOWER?

…[/quote]