Ruské letadlo A321 se zřítilo nad Sinajským poloostrovem v důsledku teroristického činu, oznámil ředitel ruské Federální bezpečnostní služby (FSB) Alexandr Bortnikov. Kromě toho řekl, že expertíza zjistila, že mezi troskami letadla a v zavazadlovém oddělení se nacházely výbušniny. Bortnikov rovněž potvrdil, že za letu bylo do chodu uvedeno výbušné zařízení. „Za letu bylo do chodu uvedeno podomácku vyrobené výbušné zařízení o síle až půldruhého kilogramu v trotylovém ekvivalentu. V důsledku výbuchu se letadlo rozpadlo ve vzduchu, což vysvětluje tak značný rozptyl jednotlivých částí trupu letadla", řekl ředitel FSB.


Teroristy, kteří mají na svědomí výbuch v ruském letadle A321, najdeme kdekoli na planetě, prohlásil ruský prezident Vladimir Putin.

„V tomto případě nesmí platit promlčecí lhůta, musíme je znát všechny podle jmen. Budeme je hledat všude, ať se skrývají kdekoli. Najdeme je v libovolném místě planety a potrestáme je", řekl Putin na poradě věnované výsledkům vyšetřování příčin havárie ruského letadla.

Zdroj: sputniknews.com

[quote align="center" color="#999999"]

Ovládání lidského chování. Elektromagnetické a radiofrekvenční záření. Mikrovlny. O jaké experimenty jde a proč náš mozek není v bezpečí? Časopis Vědomí jako první médium na světě zveřejňuje výzkumy kryté státním tajemstvím. Tok říjnových informací pokračuje odkrýváním rodinné historie Rothschildů, jednoho z nejzámožnějších klanů na světě. Seriál Pansofie vás zase naučí obnovovat zdraví člověka jakožto energetické bytosti. Nové vydání Vědomí je k dispozici od 8. října u všech dobrých prodejců v Česku i na Slovensku.[/quote]