Německá veřejná televizní síť ZDF měla 22. září nadpis „V Německu se rozmístí nové americké atomové zbraně,“ a hlásí, že USA do Německa přivezou 20 nových jaderných bomb, z nichž bude mít každá čtyřnásobek ničivé síly té, co byla použita na Hirošimu. Ředitel Projektu jaderných informaci při Federaci amerických vědců řekl: „Těmito novými bombami se stírá hranice mezi taktickými a strategickými jadernými zbraněmi.“ Bývalý parlamentní státní tajemník německého ministerstva obrany Willy Wimmer z vlastní konzervativní strany kancléřky Merkelové Křesťanskodemokratické unie varoval, že tyto „nové útočné možnosti proti Rusku“ představují „vědomou provokaci našich ruských sousedů.“


 

Piloti německých Tornád pravidelně nacvičují s atrapami amerických atomových bomb. (Source: ZDF)

I německé ekonomické zprávy German Economic News referovaly o rozhodnutí kancléřky Merkelové povolit tyto teroristické zbraně proti Rusku: „Bundestag vyjadřující vůli většiny Němců se v roce 2009 rozhodl, že US by měly z Německa stáhnout své jaderné zbraně. Německá kancléřka Angela Merkel neudělala ale nic.“ A teď jí vůbec nevadí, že US zvyšují americký v Německu umístění jaderný arsenál proti Rusku.

Maria Zacharova z ruského ministerstva zahraničí řekla: „To je porušení Článku 1 a 2 Dohody o nešíření jaderných zbraní,“ což je dohoda, která poskytuje nejaderným státům ujištění, že existující jaderné mocnosti nebudou zkoušet využívat svého jaderného statutu k tomu, aby převzaly svět.

Německé ekonomické zprávy German Economic News uvádí: „Spolková vláda žádala pravý opak: Bundestag v březnu 2010 velkou většinou rozhodl, že spolková vláda by měla ‚tlačit na stažení US jaderných zbraní z Německa.‘ I koaliční dohoda mezi CDU a FDP k sestavení německé vlády z roku 2009 slíbila stažení jaderných zbraní z Büchelu. Ale místo toho se tam teď umístí tyto nové bomby.

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: zerohedge.com

[quote align="center" color="#999999"]

Jaké mocenské hry mají v oblibě rodinné klany novodobé historie? Co skrývají například Rothschildovi, jejichž finanční moc ovlivňuje dění napříč kontinenty? Kromě těchto otázek se zářijové číslo časopisu Vědomí zaměřilo i na jedinečný algoritmus popisující jakékoliv energie. Představí svým čtenářům pravidla fungování vesmíru, díky kterým je možné usnadnit si život. A v neposlední řadě poskytne informace o lucidním snění, prostřednictvím kterého jsme ve spánku schopni nalézt odpovědi nejen na své otázky. Ať už chcete měnit stav věcí vnitřních i vnějších, nebo požadujete tip na sedmý dostih v Belmontu, časopis Vědomí je vám k dispozici od 7. září.[/quote]