Samozvaný „lidový guvernér“ Doněcka Pavlo Gubarev podle KyivPost pohrozil Ukrajinským ozbrojeným silám přesunutým do Doněckého regionu „naprostým zničením“, pokud je Kyjev do 24 hodin nestáhne z „měst Donabasu“. Jak hlásí RT: [quote align="center" color="#999999"] Síly sebeobrany Doněcka vydaly kyjevským vojskům ultimátum varující, že pokud se vojska nestáhnout ze stanovišť blokujících Doněcký region do 24 hodin, tak si je vezmou silou, ohlásila RIA Novosti.


Pro-autonomní milice Donbaského regionu na východní Ukrajině vydala ve středu prohlášení.

„Pokud nebudou ta obrněná vozidla stažena zpět a ty blokády silnic tzv. legitimních úřadů nebudou odstraněny, tak mám dostatek sil a prostředků – a velitel mě v tom dnes podpořil – ke zničení a spálení toho všeho. Průzkumné a sabotážní skupiny jsou připraveny vyrazit a některé jsou už v místě,“ řek RIA Novosti zástupce velitele pro-autonomní milice Donbasu Sergej Zdriljuk.

„Dávám jim 24 hodin, aby stáhli všechna vojska, všechny síly,“ dodal.

Prohlášení přichází po referendech v regionech Doněck a Lugansk, která ukázala, že uprostřed zintenzivněných operací Kyjeva většina voličů podporuje samosprávu.[/quote]

Tento závěrečný termín vyprší za chvíli… chce někdo další kromě Virtu (který bude nakupovat do poslední milisekudny a pak se všeho zbaví) do té doby zůstat vzhůru?

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj:  zerohedge.com