Několik krátkých měsíců po odstranění dvou vrcholných velitelů atomovek ve Spojených státech kvůli drobným přestupkům, bylo dalších 34 důstojníků odpalování raket zbaveno svého certifikátu po tzv. ‚skandálu s napovídáním‘, o němž Letectvo říká, že určití důstojníci si vzájemně ‚SMS-kovali odpovědi‘ na měsíčních testech raketových operací. Tohle kolo vyhazování týkající velitelů odpalování atomovek následuje po původním vyhazovu druhého nejvyššího velitele (viceadmirála Námořnictva Tima Giardina) loni 3. září – ve stejný den jsme Alex Jones a já vydali exkluzivní zpravodajské odhalení z vysoké úrovně o tajném převozu jaderných zbraní z letecké základny Dyess v Texasu do Jižní Karolíny.


A následně ve stejný den senátor Lindsay Graham se o několik hodin později objevil s tiskovým prohlášením varujícím před ‚jaderný útokem‘ v Jižní Karolíně během události, v níž se mohla prosazovat válka se Sýrií (což byla v té době protlačovaná agenda).

Vláda však samozřejmě neměla vůbec v úmyslu vám říci, že Giardina byl ten samý den suspendován. To vyšlo najevo až později přes uniklé emaily získané Daily Mail, které přes oznámení ozbrojených sil o suspendování Giardina o týden později, tvrdily, že byl ve skutečnosti suspendován přesně v den toho převozu:

„Kunze řekl, že Strategické velitelství suspendování z 3. září neoznámilo, protože Giardina zůstával vyšetřován a aktivní podle doporučení Kehlera, že Giardina by měl být znovu jmenován, které bylo pořád ještě bylo živé. O suspendování přišla první zpráva z Omaha World-Herald.“

Rovněž bylo odhaleno, že média mainstreamu hlásila, že vláda nechce, aby se tato suspendování a vyhazovy dostaly na veřejnost, a že to byl anonymní vládní insider, který ty uniklé emaily poskytl Associated Press:

[quote align="center" color="#999999"]

„Vnitřní email, který dostala AP v pátek, uváděl, že podezření proti Careymu pramení z šetření generálního inspektora ohledně jeho chování u nespecifikovaných ‚dočasných služebních úkolů.‘ Tento email říkal, že podezření se netýkají operační připravenosti sil ICBM nebo nedávné nezdařilé inspekce jednotek ICBM.“ [/quote]

Jestli byla poslední čistka velitelů atomovek spojena se zprávou o chybějící atomovce, nebo ne, a s předchozími vyhazovy, to se bude muset ještě zjistit, neboť pátrání k tomuto tématu pokračují. Co je však jisté, je to, že je tu realita četných rudých varovných kontrolek poukazujících na platnost nepodepsaných černých operací s převozem jaderných zbraní z letecké základny Dyess v Texasu do Jižní Karolíny. A kdybychom neobdrželi o této věci zpravodajské hlášení z vysoké úrovně, tak bychom se možná nikdy nedověděli, co by se mohlo stát.

Související články o těchto uniklých černých operacích s atomovkami:

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: prisonplanet.com