Poznámka: Tato zpráva hostujícího dopisovatele, kterou jsem právě dostala, je zvláště důležitá v náznacích toho, co se právě stalo s dalším generálem USAF, o němž jsme referovala v předchozím článku. CIA a vojáci jsou plně schopni skrytě přivést letoun k havárii a bývalý zdroj o vraždách CIA mi přiznal, že to dělali, kdykoliv si mysleli, že je zapotřebí odstranit nepřítele. A oba tito generálové byli spojeni s jadernými projekty. – Pamela Rae Schuffert Byl generálmajor letectva zavražděn?


Letoun v pátek odpoledne spadl na pozemek u letiště Williamsburt – Jamestown. V pátek odpoledne zahynuli dva lidé včetně generálmajora Letectva Spojených států, když do katastru Williamsburgu spadlo malé letadlo.

WAVY, s odkazem na státní policii Virginie ohlásil, že při této havárii zemřel generálmajor Joseph D. Brown IV, 54, spolu s další pasažérkou a rodinným zvířátkem. Jméno ženy nebylo zveřejněno.

Mluvčí Federálního leteckého úřadu Kathleen Bergen letoun popsala jako Cessnu 210, která spadla na pozemek asi půl míle od letiště Willimasburg – Jamestown. Na zemi nebyla hlášena žádná zranění.

Před zaujetím své současné pozice sloužil jako zástupce ředitele Jaderných operací na americkém strategickém velitelství Offutt Air Force Base, Neb. Ve své funkci byl hlavním poradcem velitele pro záležitosti týkající se strategického odstrašení a jaderných operací a odpovídal za správu a dohled nad jadernými podniky, dohlížel na personál, procedury, zařízení, komunikace a na požadavky nad technickým vybavením při podpoře systémů velení a řízení jaderných zbraní. Generál je zkušený pilot s více než 4 300 nalétanými hodinami zvláště s B-1 a B-52 včetně časů bojových operací Enduring a Iraqi Freedom.

Možná, že chtěli zajistit, aby navždy mlčel? Vím, že se nehody stávají, ale v poslední době nastalo opravdu mnoho smrtí za podivuhodných okolností.

Pamela Rae Schuffert

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj:  nbc.comamericanh.ccom