Tiskový tajemník nově jmenovaného šéfa švédské sociálně-demokratické strany přiznal účast na v  Británii plánovaném Bilderbergu počátkem června, když oznámil, že nově zvolený vůdce švédské sociálně-demokratické strany Stefan Löfven bude hostem Jacoba Wallenberga – prominentního člena Bilderberského řídícího výboru. Nejenže tento tiskový tajemník na otázku odhalil prvního oficiálního účastníka Bilderbergu 2013, rovněž nás znovu utvrdil v tom, že schůzka se odehraje počátkem června – čímž potvrzuje to, co jsme v alternativních médiích už odhalili, zvláště díky zesnulému velkému Jimu Tuckerovi. Zdroj těchto novin zjevně nejdříve uvedl, že nově zvolený vůdce švédské sociálně-demokratické strany bude na pozvání švédského filantropa Jacoba Wallenberga přítomen na Bilderbergu. Článek ve švédském národním žurnále SvD Naringsliv uvádí:


„Stefan Löfven je pozvaný a plánuje se zúčastnit letošního setkání Bilderbergů v červnu. To bylo zjištěno z informačních zdrojů fungujících pro SvD Business a nyní i potvrzeno.“

Potvrzení vnitřní informace tohoto listu přišlo od tiskového tajemníka Löfvena Erika Nisese, který SvD řekl:

„Ano, je to pravda. Stefan byl pozván na schůzku Bilderbergů. Bude tam jako host pozvaný Jacobem Wallenbergem.“

Wallenberg, který je jedním z 35 členů řídícího výboru Bilderbergů, už před tím zval politiky (ze všech koutů politického přesvědčení) a businessmany ze své země, jak SvD už hlásil. Podívejme se krátce na agendu některých z dalších členů výboru. Společným jmenovatelem jejich odpovídajících agend je zarážející interval mezi 6. a 10. červnem 2013, během něhož ani jeden s členů výboru zjevně nemá žádný jiný závazek.

Člen řídícího výboru Balsemão Francisco Pinto (president Evropské rady vydavatelů) si udělá předehru k návštěvě Bilderbergu účastí na digitálním „festivalu“ od 29. května do 2. června. I další člen řídícího výboru Bilderbergů pan Marcus Agius (bývalý šéf Barclays) má být v této oblasti, možná zkombinuje svou odpovědnost za řízení této skupiny s aktivitami důvěrníka Londýnských královských botanických zahrad. Mimochodem je mrzuté, že jeho oddanost otevřenosti a poctivosti připisovaná mu jako jedna z nejcharakterističtějších vlastností tohoto milovníka rostlin a stromů, se moc neodráží v jeho chování, když přijde na řízení tohoto nejtajemnějšího shromáždění světa. 11. června 2013 má mít Agius interview k novému jmenování v Londýně, což činí z pobytu tohoto prominentního člena Bilderbergu v této oblasti pár dnů před tím jistotu.

Další člen řídící komise Bilderbergu pan Franco Barnaté 6. června přiletí do Washingtonu, kde se mezi 9:00 a 10:00 dopoledne US času zúčastní konference – právě nejspíš včas, aby se přidal ke kabale Bilderbergů s dalším členem vedení skupiny s mediálním magnátem Juan Luis Cebrianem, který má na 19. června naplánovaný projev na novinářském summitu Globální síť redaktorů (GEN) v Paříži, čehož se zúčastní takoví jako Hu Shuli z Caixin Media a Jim Roberts z Reuters Digital.

I Jozefa Ackermanna bývalého šéfa Deutsche Bank a loajálního člena řídícího výboru Bilderbargů přivedou 20. května povinnosti do Londýna, aby promluvil na Summitu globálního vůdcovství 2013 na London Business School. To rovněž panu Ackermanovi umožní, aby se 23. května 2012 v Londýně ujal se své odpovědnosti jako nevýkonný ředitel Dutch Royal Shell, když se přidá k dalším svým druhů z Bilderbergu Peter Voserovi a Gerardu Kleisterleemu na výroční valné hromadě Shellu. Muž číslo jedna u Shellu, pan Jorma Ollila, dost prominentní člen řídícího výboru, pak sám po Bilderbergu zaletí do Švédska, kde 12. června pronese klíčovou zahajovací řeč v dějišti Stockholmské Digital Horizon. I bývalý šéf Evropské centrální banky Trichet bude následně po svých aktivitách na Bilderbergu v Londýně pak 12. června promlouvat na Mezinárodním ekonomickém fóru Amerik v Montrealu, kde bude jedním z klíčových řečníků. Další člen řídícího výboru Řek Loukas Tsoukalis, se 13. června zúčastní semináře organizovaného Přáteli Evropy v Aténách, možná aby si užil euro-přívětivých červánků po svých zážitcích z Bilderbergu pár dnů před tím.

A teď náhodou zrovna krátce po poslední limonádě prolité v prostorách tohoto posvátného Háječku, proběhne v Severním Irsku 39. summit G8. Zde se „naši globální vůdci“ pohodlně vyrovnají se závěry, k nimž dospěli na posledním zasedání Bilderbergů.

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: prisonplanet.com