Bruselané rozhodli, že Evropané musí přijmout masovou migraci ze třetího světa za „nový normál“, kdy varovali, že žádná zeď ani žádná politika nedovolí, jakékoliv části EU, aby zůstala „homogenní a od migrace oproštěná.“ „Nastal čas podívat se pravdě do tváře. Nemůžeme a nikdy nebudeme schopni migraci zastavit,“ píše komisař pro migraci EU Dimitris Avramopoulos v článku pro POLITICO vydaném v pondělí pod titulkem „Evropští migranti jsou zde, aby tu zůstali.“

V něm tento eurokrat píše: „Mobilita lidí bude tím, co bude v čím dál větší míře definovat 21. století,“ a také, že masová migrace je problém, který Brusel Evropě zařídil jako „dlouhodobou záležitost, v jejímž vleku se bude trvale nacházet“, když konstatoval: „Migrace je hluboce začleněná do naší politiky týkající se ekonomiky, obchodu, vzdělávání a zaměstnanosti – když jich jmenuji jako ukázku jen pár.“

Avramopoulos poukazující na migranty z nejchudších zemí světa, kterým se v Evropě uděluje status uprchlíků, dal jasně na srozuměnou, že Brusel nepohlíží na azyl jako na způsob, jak nabídnout dočasné útočiště před válkou, nýbrž jako na další metodu k dosažení trvalé transplantace obyvatelstva třetího světa do národů EU.

„Našli sice v Evropě bezpečí, je však třeba, abychom je ujistili, že tu našli domov,“ píše o uprchlících, kdy se uchyluje k tvrzení, že naprogramovat Evropany k tomu, aby masovou migraci vítali, je „nejen morálním imperativem,“ nýbrž „pro tento stárnoucí kontinent i ekonomickým a sociálním imperativem a jednou z největších výzev pro blízkou budoucnost.“

Za tímto účelem Komise pracuje na tom, aby „rozšířila legální kanály pro ekonomickou migraci s daleko ambicióznějším plánem Modrých karet pro vysoce dovedné pracovníky a s rychlým startem pilotních projektů s cílem zařízení migrace pracovníků zaměřeným na země třetího světa,“ uvedl.

Ač Brusel tvrdí, že Modré karty do Evropy přivedou „vysoce dovedné pracovníky“, tak loni Breitbart London referoval, že revize tohoto plánu jasně ukazuje, že je to úplně jinak, kdy se konstatuje, že by bylo nutno nově příchozím zařídit vzdělání, zaměstnání a pracovní vyškolení.

Když komise uvedla, že lidé původem mimo Evropu žijící v Evropě jsou s daleko vyšší pravděpodobností nezaměstnaní nebo pracují za ty nejnižší platy, tak ještě více zdůraznila, že by bylo zapotřebí „integračních opatření“, aby šlo ty příchozí, o kterých tvrdí, že jsou pro ekonomiku kontinentu kriticky důležití, začlenit.

Tento řecký politik ve svém článku rovněž chválil POLITICO za sérii článků, které EU obviňovaly, že je „příliš bílá“, v nichž se na tento blok naléhalo, aby přijal opatření k obsazení pracovních míst k řízení Evropy v Bruselu „barevnými lidmi“ místo rodilých Evropanů.

Ale tohle, jak řekl tento migrační komisař, „ještě zdaleka nestačí, aby vyvolalo ty změny, které naše společnosti potřebují, aby byly připraveny na realitu 21. století.“

Avramopoulos, který minulý týden sestřelil návrh šéfa Evropské komise Donalda Tuska na zrušení toho systému kontroverzních migračních kvót, který by měly vnutit migranty ze třetího světa nesouhlasícím národům, jako „anti-evropský“, kdy dal jasně na srozuměnou, že v EU nesmí být žádný zašitý kout, který by mohl mít výjimku ze zamoření masovou migrací.

„Je naivní myslet si, že naše společnosti zůstanou homogenní a migrací nezatížené jen proto, že postavíme ploty,“ běsnil v odstavci jasně zaměřeném proti národům Střední Evropy, jejichž vůdci bojují proti uvalení povinné migrace ze třetího světa.

„Je pošetilé myslet si, že migrace zůstane na druhé straně Středozemního moře jen proto, že někdo projeví solidaritu pouze z finančního hlediska,“ pokračoval. „Je hloupé myslet si, že migrace zmizí jen proto, že se o ní bude někdo tvrdě vyjadřovat.“

„Nakonec budeme stejně všichni potřebovat být na přijímání migrace nechystáni, neboť mobilita a diverzita je novou normou a své politiky musíme právě této nové normě střihnout na míru.

„Jediným způsobem, jak můžeme dosáhnout toho, aby naše migrační politiky obstály v budoucnosti, je ten, že ze všeho nejdříve změníme své myšlení,“ uzavírá to tento komisař pro migraci.

Zdroj: breitbart.com