Mladík Zack Clements z Texasu zažil něco, co se nestává každý den. Po hrozivém pádu v tělocvičně se ho lékaři snažili oživit, ale nepodařilo se. Po 20ti minutách, kdy už byl prohlášen za mrtvého, jeho srdce opět naskočilo. Zack tvrdí, že ho zachránil Ježíš! Zack Clementis byl obyčejným 15letým teenagerům, kterému se však stala nečekaná věc. Během tréninku ve školní tělocvičně v Brownwood spadl a museli ho ihned převézt do nemocnice. Srdce se mu zastavilo a lékaři ho oživovali 20 minut. No nepodařilo se jim ho zachránit a prohlásili ho za mrtvého.

Jeho srdce však nečekaně naskočilo. Pár dní byl v umělém spánku. Když se probudil, všem vyprávěl, co zažil během klinické smrti. Vyprávěl příběh, jak na druhé straně setkal Ježíše. „Viděl jsem velký zástup andělů a mezi nimi nějakou postavu,“ řekl Zack s tím, že si nejprve neuvědomil, kdo to byl.

„Potom se ke mně přiblížil a já jsem si uvědomil, že to je Ježíš. Měl rozcuchané kudrnaté vlasy a takovou hustou bradu. Netrvalo mi dlouho než jsem si uvědomil, že to byl Ježíš. Vypadal tak zdravě," řekl mladík. "Položil ruku na mé rameno a řekl, že budu v pořádku a nemusím se bát.“