Německá policie nedávno přijala do svých řad více migrantů a dokonce kvůli tomu snížila standardy vstupních testů. "Nyní je určité množství přistěhovalců v policejních řadách a je to stále zcela nová situace," píše Peter Grimm na Achse des Guten," jestli se skutečně harmonicky začlení do světa německých policejních uniforem, to opravdu nikdo neví. Můžeme mluvit o experimentu." …


Zatím skutečnost není nijak pozitivní, některé německé weby zveřejnily zvukový záznam, v kterém policejní instruktor popisuje drastické podmínky na policejní akademii v berlínské čtvrti Spandau.

"Učebna vypadala jako peklo, polovina Arabů a Turků, šeredná jako peklo. Hloupí. Nemohli spolu ani mluvit, nerozuměli si,“ říká na záznamu policejní instruktor.

„Je zde nenávist a násilí. Německé kolegy studenti napadali údery, opravdu se mnozí bojí. Ti noví studenti, to nejsou kolegové, to jsou nepřátelé," a pokračuje, „to je nepřítel v našich řadách."

Jak bude experiment pokračovat? "To bude dvojúrovňová policie a policie bude poškozena."

Die Welt už informoval o tom, že nahrávka je pravá. O pravosti záznamu není pochyb řekl mluvčí policie Thomas Neuendorf pro německé tiskové agentury. "Musíme se podívat blíže na školu, mluvit se studenty a učiteli o tom, co se tam děje."

"Známe tuto zvukovou nahrávku a my se o akademii obáváme, protože to není první výrok o akademii," řekl Benjamin Jendro, mluvčí policejního odborového svazu

Zdroj: freiewelt.net, pz.cz