Teď už bude pro ‚uprchlíky‘ z Afriky snadnější žádat v Evropě o azyl, když byla uzavřena nová dohoda mezi čtyřmi západoevropskými zeměmi spolu s Čadem a Nigerem. „Zvláště zranitelní uprchlíci“ budou teď moci o azyl v Evropě žádat přímo z místa v africké zemi. Čtyři západoevropské země se dohodly na nové azylové politice umožňující, aby afričtí ‚uprchlíci‘ žádali o azyl v evropských zemích přímo z Afrického kontinentu, hlásí AP.


Jsou to vůdci Francie, Německa, Itálie a Španělska, kteří společně s komisařkou zahraničí EU Fredericou Mogherini přišli s touto zprávou poté, co se zástupci těchto zemí sešli v Paříži, aby prodiskutovali integraci, migraci a obranu v rámci EU. Účastnili se toho i zástupci afrických zemí.

Několik afrických vůdců požádalo EU o zvýšenou podporu, jelikož jejich země jsou mnoha způsoby uprchlíky a migranty směřujícími na Evropský kontinent využívány jako tranzitní oblasti.

Rovněž vyzývají k pomoci, aby šlo skoncovat s tímto pašováním hlavně tak, že se těm, kdo se zatím těchto aktivit účastní, umožní, aby se pustili do legálního podnikání, jako je obchod nebo zemědělství.

Tyto evropské země mají konkrétně v úmyslu spolupracovat s Čadem a s Nigerem, kde chtějí nastartovat proces, jak si poradit s těmi, co jsou popisováni jako „zvláště zranitelní migranti,“ a těm pomoci začít v Evropě nový život.

Tímto způsobem, pokud se žádost o azyl schválí, budou moci migranti do Evropy odcestovat legálním a bezpečným způsobem, místo aby museli podstupovat v mnoha případech i život ohrožující plavby na nebezpečných člunech přes Středozemní moře.


Co se přesně těmi „zvláště zranitelnými“ lidmi myslí, není plně objasněno, ale azyl by se měl zakládat na seznamu od OSN.

To ovšem znamená záplavu uchazečů o azyl, jakou svět ještě nikdy neviděl, jelikož signály o tom se teď už nejspíš šíří celým Africkým kontinentem. Je to tedy konec Evropy tak, jak ji známe.

Agendu a cíle této šílené masové migrace na nás uvalili zrádci: Střety kultur → války → odlidnění → ukončení válek → nastolení Nového světové řádu (New World Order) pod OSN.

Bude lepší, když tomu začnete věřit, protože to už přichází.