Papež František říká, že Katolická církev teď už oficiálně schválila geneticky modifikované potraviny GMO a autorizuje jejich používání při obřadech jako svátostí. Nejenže byl Vatikán nachytán při jednou z největších pedofilních skandálů historie – Církev teď už oficiálně žehná jedné z nejbezohlednějších a nejzlovolnějších korporací světa – Monsanto. Naturalnews.com hlásí: 


To jen urychluje úpadek Katolické církve, když samozřejmě, že lidé vidí to opouštění Boha a ukájení zla v podobě despotických korporací snažících se ve věci osiv a plodin nadřadit Člověka Bohu.

Kromě filosofických argumentů o semenech a Matce Přírodě je Monsanto i tou nejzlovolnějších korporací světa, co vede tu největší kdy spatřenou plíživou „temnou operaci“ negativní propagandy, jakou kdy svět viděl, když lže, podvádí a očerňuje zastánce čistých potravin, aby si za každou cenu urvala nadvládu nad dodávkami potravin pro svět.

Nic z toho ale zjevně Vatikán moderních dnů netrápí, kdy k tamním nadcházejícím událostem budou asi patřit masové sexuální orgie s organizovaným zneužíváním chlapečků z chorálů a akce všichni polykáme jako hostie GMO sušenky se spermií. Je to opravdu vše, čeho se teď lze od Katolické církve dočkat?

Bohužel to vypadá, že ano.