Muslimský prezident australského úřadu pro halal certifikáty reagoval na zprávy o údajném poklesu spermií u bílých mužů s radostí, přičemž řekl, že „bílá rasa do 40 let vyhyne“ a australské ženy proto potřebují muslimy, „aby je někdo oplodnil.“ … From The Daily Mail:

Vůdčí muslimský businessman bílé rase Austrálie předpovídá, že do 40 let vyhyne kvůli australským mužům, kteří jsou moc zatíženi hulením, chlastáním piva a fetováním, aby mohli plodit.

Tento šéf přes halal certifikáty Mohamed Elmouelhy řekl svým facebookovým příznivcům, že australské ženy potřebují muslimské muže, „aby je někdo oplodnil“ a „udržoval je obklopené muslimskými dětičkami.“

Pan Elmouelhy tento komentář vznesl poté, co Hebrejská univerzita v Jeruzalémě vydala výzkum, který ukazuje, že počet spermií u mužů v Austrálii, na Novém Zélandě, v Severní Americe a v Evropě za necelých 40 let poklesl o 50 procent.

„Vy chlapi, jste hynoucí složka chovu. Australské ženy potřebují nás, abychom je oplodnili a udržovali je obklopené muslimskými dětičkami, zatímco chlastouni piva, huliči cigaret, napíchaní drogami budou moci jen snít o tom, co dokáží muslimští muži,“ řekl.

„Je povinností muslimů vaše ženy obšťastnit.“

Pan Elmouelhy, který je prezidentem Halal certifikačního úřadu Austrálie, řekl, že bude-li tato země „ponechána této bigotnosti,“ tak bílá rasa v Austrálii „do 40 let vyhyne.“

Uvedený muslimský businessman tyto „bigoty“ vyzval, že se zabili nebo si smrt naplánovali.

„Protože jste vymírající, tak bude lepší, když si už předplatíte místečko na místním hřbitově,“ řekl

„Pokud si to nemůžete dovolit, spáchejte sebevraždu. To je pro bigoty ta levnější alternativa.“

Poslední příspěvky pana Elmouelhyho přichází jen dny poté, co předpověděl, že v Austrálii bude jíst halal více ne-muslimů, než kdy dříve.

Sčítání z roku 2016 odhalilo, že muslimové činí 2,6 procenta australské populace, tedy nárůst proti 2,2 procentům z roku 2011.

Australská muslimská populace vyrostla na více než 604 000 lidí, čímž předběhla buddhisty jako nejpopulárnější nekřesťanské náboženství země a zaznamenala tak značný poskok nahoru proti těm 341 000 o desetiletí dříve.

Ve čtvrtek hlásilo Liverpool Echo, že gang muslimů „řádil ve středu města britského Liverpool, kdy napadal cizince, protože byli bílí“ a „nebyli muslimové.“