Rádoby presidentský kandidát spolu se svými přívrženci unesl regionálního poslance kvůli jeho opozici vůči pučem uvalené vládě v Kyjevě. Video této akce ukazuje tohoto místního poslance odvlékaného a ohrožovaného skupinou mužů. Oleg Ljaško podle zpráv v neděli v noci tajně vyrazil do regionu Lugansk a zadržet Arsena Klinčeva, člena místního parlamentu za Stranu regionů. „Z**d Kličev, se bude zodpovídat za své zločiny. Zadrželi jsme ho a vydali ho vynucovatelům zákona. Jsem upřímně vděčný všem, kteří při tomto počinu pomohli. Video z toho přijde brzy. Boj pokračuje,“ napsal Ljaško na svou Facebookovou stránku.


Slíbená nahrávka přišla brzy. Na ní je vidět Ljaška, jak vstupuje do kanceláře, jak později vylíčil Klinčev, místního generála Vladimira Guslavského se skupinou půl tuctu mužů, jejichž tváře zakrývaly černé kruhy. Srazili tohoto poslance na zem a spoutali mu ruce za zády.

Pak vidíme Ljaška jak na Kličeva několikrát řve „zm**e“, přičemž ho nutil pronést na kameru prohlášení nařizující jeho přívržencům, aby vyklidili budovu regionální administrativy.