Součástí nového světového řádu, jak jej předepsali jemní pánové Schwab a Gates, je konzumovat maso z 3D tiskárny nebo rovnou červy a hmyz s parazity. (Foto: Twitter)

Takové kulinářské lahůdky jsou však určeny pouze pro prostý lid – smetánka si plní svá už tak dost tlustá břicha: nejdražším steakem na světě, steaky Wagyu z hovězího masa Kobe.

Lidé si přece nic jiného nedopřejí, takže filantropický přínos zničení světa musí zaplatit daňový poplatník.

Na letošním summitu G20 v Indonésii (Summit G20: Klaus Schwab propaguje mezi šéfy států a vlád Velký reset) byl na jídelním lístku steak Wagyu. Cena originálního hovězího masa Kobe z Japonska se pohybuje mezi 400 a 600 eury za kilogram, což je vzhledem k současné inflaci pravděpodobně podstatně více.

Zatímco mnozí příslušníci takzvaných elit cestovali do Indonésie v soukromých tryskáčích, hlásají odříkání pro lidi celého světa. To se však týká pouze těch, kteří jsou zjevně nepotřební a zbyteční.

Co je to hovězí Wagyu? Jedná se o maso z japonského hovězího masa Kobe, které podléhá přísným kvalitativním předpisům. Výraz „Wagyu“ znamená v japonštině jednoduše „japonské hovězí maso“.

V kombinaci se vzácným výskytem a pomalým výkrmem je maso skotu Wagyū nejen delikatesou, ale také vyhledávaným luxusním produktem. Ceny čistokrevného skotu Wagyū se pohybují v pětimístných částkách v eurech. Kilogram masa Wagyū může stát i více než 1000 eur, v závislosti na původu a kusu.

Zároveň tyto luxusní elity, jejichž soukromé jachty často vypouštějí do ovzduší tolik škodlivin jako celá malá města, požadují, aby se lidé na celém světě odříkali. Nejedná se o ojedinělý případ, ale o standard. Klimatičtí pokrytci z COP27: kážou o veganské budoucnosti, ale jedí hovězí Angus. A pravděpodobně existuje důvod, proč jsou někteří zastánci klimatického náboženství a Nového světového řádu rok od roku tlustší a protivnější. Viz také: Bill Gates: Bohaté národy by měly zcela přejít na syntetické hovězí maso nebo Klausova iniciativa „Eat ze bugs“ „Organic Cricket Flour“: pochybný prášek z mletých cvrčků v potravinách.

Zdroj: report24.news