Začala slyšení k útoku na Kapitol 6. ledna 2021, politické představení organizují demokraté a RINOS (odpadlíci republikáni), skuteční republikáni byli z vyšetřování vyloučeni. (Foto: Flickr)

Jak k tomu uvedla Nancy Pelosiová, předsedkyně Sněmovny reprezentantů Spojených států amerických za Demokratickou stranu: „Ti dva (republikáni-pozn.red.), které jsem nejmenovala, jsou lidé, kteří by ohrozili integritu vyšetřování.“

Co to je integira vyšetřování? Jednotné hlasování? Neodporovat zadanému výsledku? Koneckonců už to není o faktech a demokracii, ale spíše pouze o diskreditaci Donalda Trumpa a jeho příznivců a pravděpodobně také o „kouřovou clonu“ s ohledem na kontrolu amerických voleb 2020 v několika amerických státech.

Zatímco na včerejším jednání několik policistů v slzách popisovalo své zkušenosti s protesty na Kapitolu s videozáznamy důkazů těchto prohlášení pravděpodobně nezveřejněných, pokračuje přezkum amerických voleb z roku 2020.

V Arizoně bylo odhaleno přes 74.000 podvodných volebních lístků Ve státě Wisconsin vyhrál Joe Biden a porazil Donalda Trumpa zhruba o 20.000 hlasů. Biden zde získal 10 hlasů volitelů.

Wisconsin je také jedním ze států, ve kterých o volbách rozhodovalo historicky velké množství korespondenčních hlasů. Nyní výkonný ředitel Look Ahead Matt Braynard oznámil, že v prezidentských volbách ve Wisconsinu bylo odhaleno nejméně 157.299 nelegálních hlasovacích lístků.

Počet hlasů, o nichž se domnívají, že byly odevzdány nezákonně, je zhruba osmkrát vyšší než rozdíl 20.000 hlasů mezi Bidenem a Trumpem.

Naznačuje to, že v návaznosti na rozhodnutí Nejvyššího soudu ve Wisconsinu v roce 2020 došlo k definitivnímu rozšíření voličských podvodů v celém státě a že státní úředníci o této situaci věděli.

Maryland – Joe Biden vyhrál v tomto státě také s asi 950 000 hlasů a získal 10 hlasů volitelů. Marylandská skupina pro integritu voličů zjistila závažné nesrovnalosti ve čtyřech Marylandských krajích.

Podle jejich výsledků se počet hlasů demokratů zvýšila ve čtyřech cílených krajích. Ve všech čtyřech krajích ve volbách v roce 2012 a 2016 získali demokraté minimální počet hlasů, celkově mezi 1% a 2%.

V roce 2020 se však ve všech čtyřech krajích zvýšil počet hlasů, při použití stejné metriky, pro demokraty na 34 až 37%. Zdá se, že k tomu došlo bez nárůstu populace, rozšíření registrace nebo zvýšení hlasů pro obě strany.

Zdroj: pz.cz