Hlava Čečni Ramzan Kadyrov slíbil, že neponechá bez povšimnutí slova poradce MV Ukrajiny Antona Heraščenka s výhrůžkami, adresovanými ruským letcům, provádějícím bojové operace v Sýrii, a také obvinil Heraščenka ze vztahů s teroristy, píší noviny Izvestija. „Těm, kdo hledají adresy, bych chtěl říct, že jsem prvním pilotem ruské aviace, který udeřil na pozice Iblizského státu. A teď jsem za řídící pákou v nebi nad Sýrií.


Moje adresa a telefon jsou známé. Nepochybuji, že Heraščenko je nějakým způsobem spojen s IS. Byly informace, že se mohl zúčastnit verbování mládeže do této teroristické organizace. V každém případě reálné hrozby nezůstanou bez odpovídající reakce. Nehodláme nechat bez povšimnutí výhrůžky na adresu našich letců. A odpověď bude citelná. Máme k tomu silné prostředky. Jsem si jistý, že Heraščenkových výroků si všimli synové těch, kteří byli zastřeleni nebo upáleni teroristy v Sýrii", uvádí Izvestija slova Ramzana Kadyrova.

Poradce ministra vnitra Ukrajiny Anton Heraščenko navrhl uveřejňovat na webových stránkách Mírotvůrce veškeré informace o vojenských příslušnících VKS Ruska, kteří bojují v Sýrii proti bojovníkům v Rusku zakázaného Islámského státu.

Napsal, že fotografie a osobní údaje vojáků pomohou teroristům a jejich „bratrům" v Rusku „pomstit se podle zákonů šaría" za bombardování objektů IS v Sýrii.

Zdroj: sputniknews.com

[quote align="center" color="#999999"]

Ovládání lidského chování. Elektromagnetické a radiofrekvenční záření. Mikrovlny. O jaké experimenty jde a proč náš mozek není v bezpečí? Časopis Vědomí jako první médium na světě zveřejňuje výzkumy kryté státním tajemstvím. Tok říjnových informací pokračuje odkrýváním rodinné historie Rothschildů, jednoho z nejzámožnějších klanů na světě. Seriál Pansofie vás zase naučí obnovovat zdraví člověka jakožto energetické bytosti. Nové vydání Vědomí je k dispozici od 8. října u všech dobrých prodejců v Česku i na Slovensku.[/quote]