Americký anesteziolog dr. Stuart Hameroff z Arizonské univerzity hovořil o vědecké teorii, která potvrzuje existenci posmrtného života a existenci nesmrtelné duše. Podle jeho slov, když lidské srdce přestane bít, informace, která je obsažena v mozku neumírá, ale začne se šířit Vesmírem. Když lékaři vracejí člověka k životu, kvantová informace, která byla ve vesmíru, se znovu vrací do lidského těla. Člověk si proto tuto neobyčejnou zkušenost pamatuje. Podle názoru vědců tato teorie objasňuje fakt, že ti, co přežili klinickou smrt, si vzpomínají na bílé světlo a tunel, ve kterém se ocitnuli.

Přečtení genomu je zatím jen objevem „Rosettské desky„. Písmo jsme přečetli, ale ještě nevíme, co každé slovo znamená. Až to budeme vědět, bude existence duše definitivně vědecky prokázána.

Zde je video, kde malý chlapec, který prožil klinickou smrt, popisuje, jak se během okamžiku klinické smrti setkal se svojí nenarozenou sestrou, aniž by věděl, že jeho maminka kdysi o jedno dítě přišla. Setkal se i s pradědečkem, který zemřel třicet let před chlapcovým narozením.

Americký neurochirurg: Posmrtný život existuje

Další odkazy k tématu ZDE a ZDE.

Zdroj: news.com.au

]]>