Tato elegantní modelka bojuje těmito fotkami proti „ageismu“. V uplynulých měsících mnoho aktivistů dokázalo, že jen proto, že člověk stárne, neznamená, že musí dát dobrému vzhledu, štěstí a živosti, sbohem. Od „Čínské nejvíc sexy babičky“ k této zralé  plavkové modelce Yazemeenah Rossi, tito lidé dokazují, že je věk pouze číslo a že dobré stravování a životní návyky mohou člověku sloužit i do jeho posledních let.

Rossi, upoutala pozornost světa, protože není jako většina plavkových modelek v tom, že její portréty nejsou hyper-sexualizované. Ve skutečnosti to měli obyvatelé Malibu a Kalifornie v úmyslu, když začala spolupracovat s online shopem The Dreslyn a s domem pro spodní prádlo Land of Women, kde nafotila kolekci.

V 61 letech je ztělesním elegance a krásy a zakladatel Dreslynu Brooke Taylor Corcia řekl o této modelce to stejné. Podle Huffington Post, chtěl podnikatel jednoduchou, ale syrovou kolekci, která by vykreslila ženy a jejich osobnost, spíše než jako objekt, jako jejich tělo.

„Toto je žena, která vyzařuje zdraví a vitalitu.“ řekl Corcia. „Je sebevědomá, je vizuálním umělcem, stará se o sebe (Toto je) všechno o tom být osobností, která dobře žije, hodně cestuje a má inteligenci a sebejistotu a nechá to skrze sebe prostoupit.“

Aby dosáhla toho, že bude tak zdravá, jak v jejím věku může být, Rossi uvádí, že jí vysoce kvalitní potraviny, které nejsou postřikovány pesticidy. Řekla to jednou The Sunday Times:

„Není to žádné velké tajemství. To co jsem vždy dělal bylo, že jsem jedla bio potraviny – dlouho předtím, než se to stalo trendem.“

„Používám na svojí kůži olej. Na svoje vlasy si dávám řepkový olej.  Drhnu si svojí kůži jednou týdně s olivovým olejem a jemným cukrem a jím jedno avokádo denně a organické maso a ryby,“ dodala.

Následující obrázky jsou součástí Land of Women x The Dreslyn z kolekce plavek, která je právě dostupná online.

Zdroj: trueactivist.com