Na televizní stanici CNN byla přetržena diskuze v tu chvíli, kdy kongresman za Republikánskou stranu Chris Collins připomněl publikace WikiLeaks o Hillary Clintonové. Video přímého přenosu bylo umístěno na YouTube. Redaktor CNN se zeptal kongresmana, co musí udělat Donald Trump, aby zvítězil v debatách. Collins začal v odpovědi hovořit o Hillary Clintonové.


„Dvě třetiny obyvatel či více vědí, že Hillary Clintonová je lhářka, jí nelze věřit. Dvě strany její osobnosti ukazují WikiLeaks, ona říká jedno a…" — při těchto slovech byl přímý přenos kongresmana přetržen.

Redaktor si postěžoval za ztrátu satelitního signálu a pokračoval v rozhovoru s druhým účastníkem diskuze, spojencem Clintonové. Po několika minutách se Chris Collins vrátil do přímého přenosu, ale WikiLeaks už nezmiňoval.

Následně si uživatelé Twitteru stěžovali na redaktora, kritizovali ho a ten se musel obrátit na Collinse pro komentář. „Příznivci Trumpa si myslí, že jsem úmyslně přerušil vaše vystoupení (a poté vás nechal se vrátit). Co řeknete?" — napsal redaktor kongresmanovi.

Ten řekl, že technické problémy se občas objeví, a zavtipkoval, že o přestávce se stihl podívat na ratingy fotbalistů Buffalo Bills.