Poté, co tvrdila, že záchvaty kašle z minulého týdne jsou kvůli tomu, že ji postihla sezónní alergie, a že epizoda omdlení z dnešního rána byla kvůli ‚přehřátí‘ a dehydrataci, teď kampaň Clintonové tu neustále proměnlivou verzi povídačky zase změnila, když vydala šokující prohlášení doktora Hillary, podle něhož jí v pátek diagnostikoval zápal plic. Takže, co to bylo, když se celá kampaň Clintonky sesypala jako hromada cihel na každého, kdo po dramatických záchvatech kašle z minulého týdne naznačoval, že s ní není něco v pořádku, a jak to nejlépe pojmenovat?


 A proč jim trvalo dva dny od pátku, než doktor Bardack odhalil zdravotní stav Clintonové?

K tomu tří další otázky:

1. Hillary mívala zadokumentované hrozné záchvaty kašle už od ledna – proč to trvalo 9 měsíců diagnostikovat to?

2. Když má Hillary zápal plic a při této události omdlela – proč ji odvezli do bytu její dcery a ne do nemocnice? Konec konců až dneska se dověděla, co jí v pátek diagnostikovali.

3. Poté, co vyšla z bytu Chelse, proč říkala, že se „cítí ohromně“ – jako dnes ráno, když věděla, že má zápal plic; proč jednou veřejnosti nepřiznala pravdu?

Tahle povídačka smrdí tak hrozně, že už i levicová média jsou na kampaň Clintonové naštvaná:

Člověk se musí divit, proč se kvůli něčemu tak jednoduchému, jako že jí není dobře, muselo tolik olhávat, mlžit kolem toho, překrucovat to a halit to do propagandy? Že by odvádění pozornosti od jejích ‚žalostných‘ komentářů? Možná, ale jedna věc je jistá, všichni ti, co v mainstreamových médiích zatracovali konspirační teorie o jejích zdravotních problémech, jsou teď ticho.

Nás by teď zajímalo, jestli Hillary obviní svou (nezaúčtovanou ) pneumonii ze zatmění mysli v nadcházejících debatách a nakonec s tím, jak věrohodnost čehokoliv, co řekne, už nebude existovat, jestli to  nebude příliš žádat o nezávislé prověření jejího rychle se měnícího zdravotního stavu, zvláště když nikdo neví, co se opravdu děje a komu ještě věřit.

Zdroj: zerohedge.com