Na ruském Dálném východě se v márnici probral muž, který byl před tím prohlášen za mrtvého, ohlásila místní média. Před touto událostí si dával s kamarády rundy vodky – a tak poté, co se „zázračně probudil“, se na ten večírek vrátil. Tento muž, co byl omylem odvezen jako mrtvý, omdlel po přílišném popíjení, ohlásily ve středu noviny Chasanskije Věsti. Tento region je pobřežní oblast ruského Dálného východu, která je domovem 35 000 lidí roztroušených na území 4 100 čtverečních kilometrů.


Jeho kamarádi zavolali ambulanci a zdravotnici toho muže spěšně prohlásili za mrtvého, načež jej vzali do márnice, tvrdí tento deník. Ten muž nakonec ale (nějak) přišel k sobě – a zjistil, že je v chladničce na nebožtíky.

„Tu noc byla místní márnice přeplněná nad svou kapacitu, a tak se nebožtíci nacházeli nejen v regálech, nýbrž i na podlaze chladící místnosti, kam byl ten ‚mrtvý‘ hrdina umístěn,“ řekl těmto novinám policejní mluvčí Alexej Stojev.

„Muž se v určitém okamžiku probral a nedocházelo mu, kde to je. Byla tam strašná tma a zima. Mozek měl navíc dost zastřený pod vlivem alkoholu. V té temnotě našátral něčí úplně studené končetiny, a tak v děsu utíkal ke dveřím. Ty byly ale zavřené.“

[quote align="center" color="#999999"]