Ukrajinský poslanec Anton Geraščenko si je jistý, že za přílivem migrantů do Evropy a pátečnímimi teroristickými útoky v Paříži jsou ruské speciální služby. Na své facebookové stránce tento jedinec radí francouzským vyšetřovatelů, aby obrátili pozornost k jeho verzí, píše deník Gordon. Kterou by jiní patrně označili za fantasmagorii. Kreml organizoval problematiku přistěhovalců a teroristů v Evropě, aby ta méně pomáhala Ukrajině v jejím boji proti „ruské agresi". Podle publikace Gordon vyjádřil toto své přesvědčení ukrajinský poslanec a poradce náměstka ministr vnitra Anton Geraščenko.


„V poslední době jsem, ze spolehlivých zdrojů obdržel spolehlivé informace, že jmenovitě ruský prezident Vladimir Putin je za stoupajícím tokem migrantů do Evropy,“ uvedl politik. „Válka v Sýrii, Iráku a Libyi již probíhala dlouhou dobu, ale od začátku letošního roku migrační toky vzrostly desetinásobně, a byly organizovány a strukturovány finanční a organizační podporou ruské bezpečnostní služby."

Poslanec dodal, že Kreml doufá, že s pomocí evropských problémů dojde odstranění nebo oslabení ekonomických sankcí.„Ale myslím si, že se Putin přepočítal. Civilizovaný svět teroristické útoky sjednotí v konfrontaci s teroristickým zlem. A francouzským tajným službám doporučuji pečlivě sledovat celý řetězec od pachatelů k zákazníkům těchto hrozných zvěrstev. Kdo ví, zda za nimi nejsou ruské speciální služby? " uzavřel Geraščenko.

Zdá se, že tento pán, který vyzval a také realizoval myšlenku zveřejnit na internetových stránkách osobní údaje (včetně rodina bydliště) ruských vojáků bojujících v Sýrii proti Islámskému státu, musí být vražděním v Paříži zklamán. Podle jeho dosavadních aktivit zřejmě očekával něco takového v Moskvě nebo jiných ruských městech. Ve své výzvě totiž napsal, že fotografie a podrobnosti o vojácích pomohou teroristům (isilovcům) a jejich „bratřím" v Rusku, pomstít se „podle kánonů šaría".

V důsledku teroristických útoků v francouzském hlavním městě bylo zabito 129 a zraněno více než 350 lidí. Před dvěma týdny explodovalo ruské civilní letadlo nad Sinají, kdy zahynulo 224 cestujících. Podle západních politiků a médií šlo o teroristický útok. Islámský stát se přihlásil k odpovědnosti.

Zdroj: gordonua.com, pz.cz  

[quote align="center" color="#999999"]

Ovládání lidského chování. Elektromagnetické a radiofrekvenční záření. Mikrovlny. O jaké experimenty jde a proč náš mozek není v bezpečí? Časopis Vědomí jako první médium na světě zveřejňuje výzkumy kryté státním tajemstvím. Tok říjnových informací pokračuje odkrýváním rodinné historie Rothschildů, jednoho z nejzámožnějších klanů na světě. Seriál Pansofie vás zase naučí obnovovat zdraví člověka jakožto energetické bytosti. Nové vydání Vědomí je k dispozici od 8. října u všech dobrých prodejců v Česku i na Slovensku.[/quote]