Poslanec německého parlamentu apeloval na zavedení programu „nucených prací“, v jehož rámci by mladí Němci byli nuceni strávit rok ve službě migrantům. Focus.de reports referuje, že poslanec CDU Eckhardt Rehberg vyprovokoval „žhavou diskusi“, když navrhl, aby byla německá neschopnost poradit si s přílivem migrantů vyřešena tím, že se absolventi universit přinutí strávit rok „sociální službou“.


„Potřebujeme nucenou službu, není jiné cesty jak zvládnout tu masu uprchlíků a jejich integraci,“ řekl Regberg s dodatkem, že absolventi by měli dostat na vybranou, buď rok vojenské služby, nebo rok sociální služby.

Tento plán by ulehčil pomocným pracovníkům, kteří se těžce potýkají s ohromnou záplavou migrantů a „jsou na hranici vyčerpání,“ uvádí zpráva, která konstatuje, že Němci „by byli v podstatě nuceni posluhovat uprchlíkům.“

„Každý, kdo dnes říká, že by to nemohlo fungovat, o tom za asi tak šest měsíců bude uvažovat jinak,“ řekl Rehberg.

Samotný nápad „nucené práce“ jakéhokoliv druhu, je zjevně vzhledem k německé historii extrémně kontroverzní.

Jak už jsme referovali minulý měsíc, některé školy už teď děti nutí, aby uklízely odpadky zůstávající po migrantech, což vyvolává hněv rodičů.

Německé školní děti jsou už teď postiženy rozhodnutím Angely Merkel přijmout potenciálně miliony „uprchlíků“.

Jak už jsme zdůrazňovali před tím, některé německé školy také nařizují dívkám, aby nechodily v šortkách a v tričku, aby tak neurážely či neprovokovaly sexuální útoky migrantů přebývajících v blízkých uprchlických táborech.

Mezi tím, jak referuje Breitbart, nedávno „oznámil německý ministr vnitra záměr zrušit vzdělávací standardy v zemi, aby tak migrantům pomohl dostat se do škol a najít si možnost získat kvalifikaci.“