Miliardář a filantrop David Rockefeller podstoupil svou již šestou transplantaci srdce ve věku 99 let. Operace trvala 6 hodin a byla provedena soukromými chirurgy v hlavním sídle rodiny v New Yorku. David svou první transplantaci podstoupil v r. 1976 po vážné autonehodě, která mu způsobila infarkt. Po 24hodinové operaci se rychle zotavil a už za týden byl běhat. Po této operaci bude odpočívat pár týdnů v ostrovním komplexu Hanuatu.



[quote align="center" color="#999999"]
UPOZORNĚNÍ: (World News Daily Report), je satirický internetový magazín, který se specializuje na vymýšlení různých senzačně znějících zpráv, které se ale nezakládají na pravdě, jde o podobný případ jako The Onion. Tímto se omlouváme všem čtenářům, nejednalo se o záměrné pochybení.[/quote]

Tento 99letý muž dovolil reportérům, aby se ho 36h po operaci zeptali na pár otázek.

Rockefellerův ostrovní komplex  Hanuatu.

„Pokaždé, když se probudím s novým srdcem, se cítím zregenerovaný a živý,“ svěřil novinářům.

Na otázku o jeho dlouhověkosti odpověděl: „Lidé se mě na to často ptají a jí jim dávám pořád dokola tu samou odpověď: Milujte život, hrajte si se svými dětmi, užívejte si to, co máte, a travte čas s věrnými přáteli,“ říká s úsměvem.

„Ve svém životě jsem vydělal hodně peněz, ale většinu z nich jsem dal pryč. V tom mít peníze a nepodělit se o ně s ostatními není žádný smysl,“ vysvětluje. Tento muž podstoupil i dvě transplantace ledvin, ale je neustále velmi pozitivní a doufá, že se dožije 200 let, vtipkuje jen pár hodin po operaci.

[quote align="center" color="#999999"]

  • Vážení a milí čtenáři, děkujeme, že podporujete činnost nezávislého magazínu Vědomí
  • [/quote]

    Zdroj: wnw.com