Uchazeč o post prezidenta USA za republikánskou stranu Donald Trump je přesvědčen, že v případě jeho vítězství v prezidentských volbách roku 2016 budou mít USA a Rusko „velmi dobré vztahy.“ „Budeme mít velmi dobré vztahy s Ruskem, věřím také, že budu mít velmi dobré vztahy s (prezidentem RF Vladimirem) Putinem," řekl Trump na prezentaci své nové knihy „ Zmrzačená Amerika: jak znovu udělat Ameriku velkou" (Crippled America: How to Make America Great Again) v New Yorku, když odpovídal na otázku ze sálu.

Podle ankety televize NBC a The Wall Street Journal, jejíž výsledky byly zveřejněny v pondělí, zaujímá Trump druhé místo mezi republikánskými kandidáty, podporuje ho 23% republikánských voličů. Vede bývalý chirurg Ben Carson, kterého hodlá volit 29%. Třetí místo s 11% obsadil senátor z Floridy Mark Rubio.

Zdroj: sputniknews.com

[quote align="center" color="#999999"]

Ovládání lidského chování. Elektromagnetické a radiofrekvenční záření. Mikrovlny. O jaké experimenty jde a proč náš mozek není v bezpečí? Časopis Vědomí jako první médium na světě zveřejňuje výzkumy kryté státním tajemstvím. Tok říjnových informací pokračuje odkrýváním rodinné historie Rothschildů, jednoho z nejzámožnějších klanů na světě. Seriál Pansofie vás zase naučí obnovovat zdraví člověka jakožto energetické bytosti. Nové vydání Vědomí je k dispozici od 8. října u všech dobrých prodejců v Česku i na Slovensku.[/quote]