Ministr informací Sýrie Omran al-Zoubi komentoval situaci v Sýrii a prohlásil, že bylo dosaženo určitých výsledků, oznámila syrská informační agentura SANA.  Ministr prohlásil, že nejtěžší stádium války se blíží ke konci. Na setkání se zástupci syrské diaspory v Rusku ministr řekl, že „vítězství je blízké" v mnohem díky spolupráci s Ruskem v boji s terorismem. Vytýčil rovněž zlepšení situace v Sýrii po zahájení ruské operace a „ztroskotání amerického plánu svržení syrského státu jak v politickém, tak i v ekonomickém plánu". 


V Sýrii trvá od března roku 2011 ozbrojený konflikt, jehož obětí se podle údajů OSN stalo přes 220 000 lidí.

Od 30. září začalo Rusko na žádost syrského prezidenta Bašára Asada zasazovat bodové letecké údery objektům teroristické organizace Islámský stát v Sýrii. Za tuto dobu zasadily ruské vzdušné a kosmické síly 830 úderů, zlikvidovaly několik stovek bojovníků, desítky velitelských stanovišť, skladišť a dalších objektů teroristů.

Zdroj: sputniknews.com  

[quote align="center" color="#999999"]

Ovládání lidského chování. Elektromagnetické a radiofrekvenční záření. Mikrovlny. O jaké experimenty jde a proč náš mozek není v bezpečí? Časopis Vědomí jako první médium na světě zveřejňuje výzkumy kryté státním tajemstvím. Tok říjnových informací pokračuje odkrýváním rodinné historie Rothschildů, jednoho z nejzámožnějších klanů na světě. Seriál Pansofie vás zase naučí obnovovat zdraví člověka jakožto energetické bytosti. Nové vydání Vědomí je k dispozici od 8. října u všech dobrých prodejců v Česku i na Slovensku.[/quote]