Ministr zahraničních věcí RF se domnívá, že zahraniční politika takové země, jakou je Rusko, se musí opírat o zásady důstojnosti. Ministr zahraničních věcí RF Sergej Lavrov sdělil, že by se styděl před národem dělat taková prohlášení jako premiér Bulharska Bojko Borisov. Premiér Bulharska Bojko Borisov již dříve prohlásil, že Bulharsko odmítlo v zájmu USA realizovat energetické projekty s Ruskem, včetně „Jižního proudu", atomové elektrárny, ropovodu Burgas — Alexandropolis, a teď USA musí pomoci Bulharsku dostat bezvízový režim.


„Je udivující, jak se lidé nestydí dělat taková prohlášení. Já bych se styděl před voliči, před svým národem", řekl Lavrov v interview ruskému televiznímu kanálu NTV.

Domnívá se, že zahraniční politika musí být pragmatická.

„Ale pro takovou zemi, jakou je Rusko, pro každou velkou zemi, která si sama sebe váží, zahraniční politika se musí maximálně opírat o princip důstojnosti: úcta k vlastnímu národu, historii, kultuře, přesvědčením", dodal Lavrov.

Zdroj: sputniknews.com

[quote align="center" color="#999999"]

Ovládání lidského chování. Elektromagnetické a radiofrekvenční záření. Mikrovlny. O jaké experimenty jde a proč náš mozek není v bezpečí? Časopis Vědomí jako první médium na světě zveřejňuje výzkumy kryté státním tajemstvím. Tok říjnových informací pokračuje odkrýváním rodinné historie Rothschildů, jednoho z nejzámožnějších klanů na světě. Seriál Pansofie vás zase naučí obnovovat zdraví člověka jakožto energetické bytosti. Nové vydání Vědomí je k dispozici od 8. října u všech dobrých prodejců v Česku i na Slovensku.[/quote]