Petici za referendum o vystoupení České republiky z Evropské unie už podepsalo více než 54 250 lidí. Petice byla zveřejněna hnutím Svoboda a přímá demokracie na webu www.petice24.com 22. září a získala už více než 54 tisíc podpisů. „Žádám parlament České republiky, aby přijal ústavní zákon umožňující občanům České republiky rozhodnout v referendu o vystoupení České republiky z Evropské unie", píše se v petici. „Schválení povinných kvót pro přerozdělení imigrantů Evropskou unií představuje zásadní porušení suverenity a nezávislosti České republiky. Jde o akt srovnatelný s událostmi března 1939 a srpna 1968. Po tomto násilí k právům naší země bude následovat útok na demokratická práva a svobodu občanů", obracejí se autoři petice na potenciální signatáře.


Na webu, kde je petice rozmístěna, její autoři zdůrazňují, že hnutí Svoboda a přímá demokracie již třikrát prosazovalo v Parlamentu České republiky přijetí ústavního zákona o referendu o vystoupení České republiky z Evropské unie. „Odpovědí je arogance vládních stran i stran takzvané opozice", píší autoři.

„Za 24 hodin naší petici podepsalo online 42 tisíc lidí. To je něco, co se v dějinách českého internetu ještě nestálo. A co na to česká média? Až na pár čestných výjimek tento bezprecedentní protest českých občanů ignorují", uvádí se na Facebooku SPD.

Signatáři aktivně komentují petici na webu, kde je rozmístěna: „Podporuji vás!", „Vystoupení je jediné rozumné východisko", „Rozumné je vystoupit", „Podepsáno!", "mám také strach z budoucnosti, kterou nám vnucuje Merkelová!", „Když jsem podepisovala takové petice před lety, podepsalo nás mnohem méně", "V našich demokratických mediích ani zmínka o petici a nespokojenosti lidu".

Z diskuze na Facebooku:

Kamil Urbánek: Bravo, Tomio! Po dnešku je to jediné možné řešení, vydržte, jsme s vámi.

Pavel Malík: Nejsem moc velký fanda pana Okamury, ale je to bohužel teď jediný politik, který může a chce něco změnit. A já si ten čas na vytištění a podepsání petice najdu. Protože EU a naše zbabělá vláda nás pomalu, ale jistě vede do pekla. A mě už přestává bavit sledovat, jak na nás kašlou!

Miroslav Janek: Chcete žít v zemi, která má svá práva a nenechává se řídit zvenčí? V zemi, kde rozhodují občané v ní žijící, a ne byrokrati z EU a agresoři z USA? Zde máte možnost dát o sobě vědět. Pokud to nepomůže, tak to uděláme znovu a ještě jednou. Tak dlouho se musíme snažit, dokud se něco nezmění!

Zdroj: sputniknews.com

[quote align="center" color="#999999"]

Jaké mocenské hry mají v oblibě rodinné klany novodobé historie? Co skrývají například Rothschildovi, jejichž finanční moc ovlivňuje dění napříč kontinenty? Kromě těchto otázek se zářijové číslo časopisu Vědomí zaměřilo i na jedinečný algoritmus popisující jakékoliv energie. Představí svým čtenářům pravidla fungování vesmíru, díky kterým je možné usnadnit si život. A v neposlední řadě poskytne informace o lucidním snění, prostřednictvím kterého jsme ve spánku schopni nalézt odpovědi nejen na své otázky. Ať už chcete měnit stav věcí vnitřních i vnějších, nebo požadujete tip na sedmý dostih v Belmontu, časopis Vědomí je vám k dispozici od 7. září.[/quote]