ANNA News moderátor: Alexandře Ivanoviči, máte něco, co chcete říci divákům, tak vám dáváme příležitost. Alexander Ivanovič: Moc vám děkuji. Rád bych požádal žurnalisty, politiky a lidi o laskavost. Prosím, braňte Ukrajinu. Prosím vás, abyste ji bránili jako území, na kterém by pořád šlo žít. Včera kolem 3 h ráno moskevského času jsme dostali z Kyjeva potvrzení, že se připravuje zlovolná provokace. Spojené státy americké zkouší v Donbasu za pomoci kyjevských fašistických sil použít chemických zbraní. Těchto zbraní se pokusí použít následujícím způsobem:


Nejdříve udeří na Doněck a Luhans, kde v intervalech 40-50 minut zaútočí na zásobníky čpavku. Pak, pokud to bude mít opravdu strašlivé důsledky, tak během 20 hodin udeří znovu, tentokrát ale se skutečnou vojenskou chemickou zbraní, chápete? Tato diverze je navržena tak, aby měla barbarské důsledky, a takto se to udělá, aby k tomu došlo.

Už včera vedl pan Biden, vicepresident Spojených států, skrytou operaci ohledně této informace. Oficiálně bylo rozhodnuto, co se bude říkat, konkrétně, že Rusko na území Donbasu vypálilo rakety a těžké dělostřelecké granáty. Proč by to ale vlastně dělali? K čemu jsou všechny tyto lži? Plánuje se to takhle.

Až Američané spolu s juntou udeří na životní prostředí ohrožující struktury, tak také řeknou, že to udělalo Rusko, že Rusové přehlédli tento důležitý materiál, a že to zničili náhodou, takhle budou vylíčeni Rusové.

A proč to říkám? Občané si na první pohled řeknou: co s tím takoví, jako my, mohou udělat, aby to bylo méně smrtonosné? No, když uděláme vše, co můžeme, aby se tato informace dostala do široké známosti, tak těm Barbarům z Kyjevské junty podtrhneme kobereček pod nohami. Pak nebudou moci svět zavalovat těmito provokacemi. Proto apeluji na žurnalisty, bez ohledu na postoj, který zastáváte, ať už jste pro juntu, nebo proti ní, a i na Porošenkův Channel 5, prostě jen braňme Ukrajince.