Když koncem loňského roku káhirská "věštecká královna" Joy Ayadová v rozhovoru pro Hlas Ruska předpověděla sněžení v Egyptě, málo kdo ji věřil. Vždyť ani jedna meteorologická služba na světě do nedokázala předpovědět. Ale za dva týdny polovina Egyptu, včetně Káhiry, byla pokryta sněhem – poprvé v dějinách Země pyramid. Následně ve své novoroční předpovědi Joy předpověděla, že v roce 2014 dojde ke změně státních hranic. Přičemž, a to je velmi podivuhodné, s to mělo dotknout také Ruska.


Sedmnáctého března 2014, na základě referenda, parlament Krymské republiky vyhlásil nezávislost. Několik dní poté Krym podepsal s Moskvou dohodu o připojení k Ruské federaci.

[quote align="center" color="#999999"]

Hlas Ruska: Joy, co vaše nové předpovědi? Řeknete nám dnes něco?

Joy Ayadová: Samozřejmě, povím. Ukrajina vezme v úvahu některé ruské návrhy. Tedy, Rusko a Ukrajina se domluví. To ale neznamená, že ukrajinské problémy budou definitivně vyřešeny. Stabilita ještě dlouho nebude, ale současný chaos na Ukrajině se trochu sníží – za měsíc nebo dva.

Situace ve světě bude ještě dlouho mimořádně nestabilní. V Evropě budou problémy s financemi a dojde ke změnám ve vedení světových organizací, včetně OSN.

Začátkem roku jsem předpověděla, že se mapa světa změní – k tomu došlo s připojením Krymu k Rusku. Ale změny budou pokračovat – i na Východě i na Západě. V západních zemích se v několika místech budou hranice také měnit.

Hlas Ruska: Nyní lidé pozorně sledují mistrovství světa ve fotbale. Blíží se rozhodující dny. Jaká je Vaše předpověď?

Joy Ayadová: Ještě před zhruba 7 měsíci jsem prohlásila, že podle mých výpočtů se na prvním místě umístí Německo. V každém případě německá reprezentace měla i má velmi velké šance. Na samotné zápasy se nedívám a moc jim nerozumím. Pouze jsem zkoušela vypočítat šance známých mužstev.

"Věštecká královna," jak můžeme vidět, se nebojí dělat odvážné předpovědi. Naplní se? Jak dopadnou některé z nich se dozvíme již velmi brzy. [/quote]

[quote align="center" color="#999999"]

  • Vážení a milí čtenáři, podpořte nás zakoupením předplatného nezávislého magazínu AC24 Vědomí
  • [/quote]

    Zdroj: czech.ruvr.ru