[quote align="center" color="#999999"] Vážení čtenáři, v úterý 4. 2. vyjde magazín AC24 Vědomí. Pokud chcete získat první číslo v tištěné podobě, máte příležitost objednat si do pátku 31. ledna předplatné – buď čtvrtletní, půlroční nebo roční, tedy tři čísla, šest čísel nebo dvanáct čísel.

 

Oproti plánům se nám vzhledem k administrativním průtahům nepodařilo dostat první číslo do distribuce. Čtenáři, kteří si plánovali první číslo zakoupit a až poté se eventuálně rozhodnout, zda si pořídí předplatné či zda si časopis budou pravidelně kupovat na stánku, si jej budou moct zakoupit v on-line podobě.

Proto pokud preferujete tištěnou podobu, je třeba si objednat alespoň tříměsíční předplatné za 147 Kč, přičemž uzávěrka objednávek a plateb je právě v pátek 31. ledna. Od příštího čísla by již mělo být Vědomí k dostání i na stáncích. Upozorňujeme ale, že zpočátku nebude síť stánků nikterak široká. Největší náklady na vydávání časopisu spolkne právě tisk a distribuce, a zatím si nemůžeme dovolit přestřelit náklad. Budeme však zveřejňovat seznam míst, kde bude k Vědomí k dostání, a postupně s rostoucím zájmem čtenářů samozřejmě poroste i náklad.

Děkujeme za pochopení.

Staňte se fanoušky AC24 Vědomí na Facebooku . Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat formou e-mailu: info@ac24.cz

[/quote]