Chemtrails existují a jsou nebezpečné, přestože mnoho lidí jejich existenci popírá. Pokud není dostatečně přesvědčivý bývalý vojenský letec, chemik, biolog či další výzkumníci, třeba vás přesvědčí argumenty neurologa o tom, že vláda na vás z nebe sype tuny rakovinotvorných a mozek otupujících nanočástic. Lidé se stále přou o to, zda takzvané contrails (kondenzační stopy za prolétajícími letadly) jsou ve skutečnosti chemtrails, ačkoli důkazy máme přímo před očima. Jeden týden je zahalen mlhou Michigan, další týden Kalifornie, následuje Texas či Georgia.


Pokud to sami nevidíte, prohlédněte si fotografie, které pořídili jiní.

Lékař Russell L. Blaylock, kterého jeho kritici nazývají pisálkem nebo patolízalem, nás nyní varuje před tím, čemu jsou už léta vystaveny tisíce lidí. Tvrdí, že tuny hliníkových nanočástic, které se na nás snáší prostřednictvím chemtrails, jsou:

[quote align="center" color="#999999"]

„… nesmírně reaktivní a způsobují vážné záněty v mnoha tkáních. Velmi závažný je vliv nanočástit na mozek a míchu. Svědčí o tom rozšiřující se seznam neurodegenerativních chorob, jak jsou Alzheimerova nemoc, Parkinsonova choroba či Gehrigova choroba (ALS), jež úzce souvisí s přítomností hliníku v životním prostředí.“[/quote]

Tento neurochirurg hovoří jen o jednom známém toxinu. Existují však další, jako jsou barium, stroncium a mnoho jiných karcinogenních prvků, jež by mohly zredukovat globální populaci. Před chemtrails varuje i dr. Edward Group, který vysvětluje, jak mohou tyto chemikálie „ spustit“ řadu chorob, jako je například pásový opar (za určitých podmínek).

Doktor Blaylock je přesvědčen, že kontakt s hliníkem z chemtrails napomáhá vzniku kognitivních poruch. Hliník může mít vliv i na dosud nenarozené děti, neboť se krví dostává do placenty.

Dalším toxinem přítomným v chemtrails je stroncium-90. Není o nic lepší. Stejně jako barium.

Dopad těchto látek na lidské zdraví je nezpochybnitelný. Tak proč se to děje?

Existuje mnoho teorií, ovšem ve světle neskrývaných akcí společnosti Monsanto, absolutní neúcty k životnímu prostředí ze strany mnoha dalších korporací, věčného podněcování k válkám, jež má za následek tragédie typu Fukushima, nebo obecné neúcty k lidskému životu někteří lidé tvrdí, že smyslem chemtrails je vyhubit většinu populace. Ať je už je však důvod jejich existence jakýkoli, dvě věci jsou jisté: chemtrails jsou skutečné a nebezpečné.

  • Další články k tématu jsou ZDE .

Překlad: Tomáš Piňos

Zdroj:  naturalsociety.com