V říjnu informoval americký Fox News, že v USA, kde se ročně ztrácí tisíce dětí, jakási veřejná organizace už mnoho let úspěšně provádí identifikace a vyhledávání ztracených dětí. V Americe došlo ke krizi a novinka byla předložena tak, že jde o žádost rodičů o včasné zajištění bezpečnosti dětí z důvodu možného nástupu těžkých časů. Ukazuje se, že za tím stojí svobodní zednáři. Program má název MYCHIP, což znamená Zednářský program identifikace dětí a mládeže – Masonic Youth Child Identification Program.


Jak je uvedeno na oficiálních stránkách programu, byl spuštěn v roce 1988 a už v první etapě zahrnoval 300 tisíc dětí. Údajně zamýšlí pomáhat justičním orgánům při hledání a identifikaci ztracených dětí. Program vytvořila Velká zednářská lóže ve státě Massachusetts a realizuje jej spolu s Národním centrem pro pohřešované děti a se Stomatologickou asociací.

V jednotlivých státech dohlíží na program velmistr místní lóže, který také zaučuje dobrovolné pracovníky. Samotné dítě musí odpovědět na položené otázky, vzorek jeho hlasu bude zaznamenán a postoupen do databáze. Krom toho jsou potřeba digitální fotografie dítěte z několika pohledů, otisky palců a zubů. Nově se odebírají vzorky DNA.

Stejný zednářský program existuje i ve verzi mezinárodní. Znamená to, že američtí svobodní zednáři rozšířili sběr dat o dětech a mládeži dalších zemí. Není známo jestli je zajímají i obyvatelé Asie a Afriky, ale není pochyb o tom, že se uchytili v Evropě a RF. Už jen proto, že v USA jsou bohaté zkušenosti s osvojováním ruských dětí, které dalo, jak ukazují poslední roky, žalostné výsledky.

Američané nepřijali iniciativu s velkým nadšením. Možná právě proto, že se netěší širokému ohlasu, chtějí zednáři chodit ode dveří ke dveřím a vtahovat do programu lidi v osobních rozhovorech, bez velké reklamy a publicity. Vždyť v USA je mnoho odpůrců MYCHIPu. Mnozí američtí konzervativci překřtili iniciativu zednářů na "pečeť satana" a označili ji za přípravu k vytvoření univerzálního čipového implantátu. Ten by dovolil kontrolovat lidi na kterémkoliv místě. Zednáři sbírají data ve spolupráci s různými vládními agenturami. Zpravodajské služby USA mohou shromažďovat osobní data Američanů pouze tajně, aniž by občany informovaly, zednáři to dělají bez utajování.

Ve skutečnosti je zajímavé, že přes veškerou rovnost pohlaví, v USA tolik protlačovanou, mohou do americké zednářské lóže vstupovat jen muži. Je to přinejmenším divné. Ve Spojených státech se už proslýchá, že Zednářský program identifikace dětí a mládeže má dalekosáhlé skryté cíle a péčí o děti se jen zaštiťuje.

Zdroj:  fondsk.ru, Překlad:  outsidermedia.cz