Videonahrávky z vnitřních průmyslových kamer pořízené první den útoku odhalily nové podrobnosti obsazení obchodního centra Westgate v hlavním městě Keni Nairobi. Na videu se návštěvníci centra zprvu v poklidu zabývají svými záležitostmi a poté, co zjistili fakt napadení, se rychle otáčejí. Ve tvářích obětí je vidět strach a úlek. Teroristé procházejí po obchodním centru a bez výběru zabíjejí zákazníky. Při útoku na Westgate v Nairobi 21-25. září zemřelo minimálně 67 lidí.


[quote align="center" color="#999999"]

Americké zpravodajství obdrželo zprávy o vážné hrozbě v Keni už před teroristickým útokem z minulého týdne v nákupní galerii v Nairobi, po níž zůstalo 62 mrtvých a vice než 150 zraněných, hlásí NBC News .

Oficiální činitelé tvrdí, že NSA zkoumala zpravodajství o „věrohodné“ hrozbě. (Správně, USA to buď „nechali proběhnout“ nebo „zařídili průběh“, aby si ‚ospravedlnily‘ ilegální špehování NSA a útoky dronů a krádeže ropy v Africe.) –  Byla Keňa falešná vlajka? Washington to věděl dopředu, zpravodajští agenti byli v galerii Westgate už před útokem [/quote]