Alex Jones konfrontoval člena Bilderbergu a UK stínového ministra financí Ed Ballse krátce před živým vysíláním BBC, na němž byl Jones hostem, než byl Balls opět na chodbě zaskočen ohledně porušení pravidel chování ministra účastí na tajné lobbistické schůzce. Jak už jsme prve tento týden na základě policejních a vládních zdrojů hlásili, byl Bilderberg pod intenzivním tlakem, aby vystoupil veřejně ohledně toho, co se děje za zavřenými dveřmi a daňovými poplatníky placeným půlmílovým prstencem na jejich výročním piklení.


Ukázalo, se, že naše zdroje měly pravdu, když ne jeden, ale hned dva členové Bilderbergu byli nuceni na veřejnosti vystoupit.

Pokusy Bilderbergu ukrýt se na zapadlém místě a nechat si svou stínovou vládu vylézt z úkrytu, aniž byť i cekli, selhal, když byl Balls nucen bagatelizovat vliv této skupiny v živém vysílání BBC, což činil i přes nesčetné příklady toho, jak tahle organizace řídila světové události. Navíc člen řídícího výboru Bilderbergu a ministerský předseda Ken Clarke byl touto záležitostí nucen se zabývat během nedělního Politického show BBC.