Henry Kissinger si dělá legrácky z toho, jak lidi udržují v dohadech o místě tohoto tajnůstkářského piklení.  Podle veterána slídění po Bilderbergu Jima Tuckera by tato tajnůstkářská skupina mohla připravovat umístění svého výročního piklení do 40 mil od Londýna, čímž popřel předchozí zprávy, že bylo stanoveno, že s konáním konference se vrátí do Chantilly ve Virginii. „V honbě za výročním konáním výroční letní schůzky Bilderbergů se objevila nová možnost: někde do 40 mil od Londýna v Anglii 6-9. června,“ hlásí Tucker.


Umístění výroční konference Bilderbergů, jíž se dohromady zúčastní kolem 120 nejvlivnějších lidí na planetě, je vždy pro aktivisty a žurnalisty hádankou, ti obvykle určí to správné místo až teprve pár týdnů předem.

Bilderbergové příležitostně rádi předhodí pár měsíců předem „volavku“ jako návnadu a místo konání změní, aby oblafli rádoby-protestující, aby ti zanechali svých plánů. Teď to vypadá, že spekulace o konferenci, že bude ve Spojených státech po bezprecedentní dva po sobě následující roky, byly nepřesné.

„6. března bylo zachyceno, jak si Henry Kissinger v přítomnosti dlouhodobého zdroje dělá legrácky z toho, jak lidi udržují v dohadech o místě letošní výroční schůze Bilderbergu. V té době byl tento bývalý ministr zahraničí v nemocnici v New Yorku, kde se zotavoval po pádu,“ píše Tucker.

Ač si Tucker pořád ještě myslí, že konference by se mohla konat ve Westfield Marriot od 21. června dále, jsou pokoje na tento víkend pořád k dispozici pro objednávku na webové stránce tohoto hotelu.

Bude-li se toto piklení konat ve Spojeném království, tak by mohlo přilákat značné množství protestujících stejně jako vyšší pozornost mainstreamových médií v porovnání s obvykle poslušnými americkými korporátními médii.

Posledně, když se Bilderbergové slezli dohromady v Británii, to bylo v roce 1998 v Turnberry Hotelu a na golfovém hřišti v jihozápadním Skotsku. Když byli naposledy v Anglii, tak to bylo ještě v roce 1977, kdy se ta konference konala v Paramount Imperial Hotel v Torquay na jižním pobřeží.

Ač si to kdysi vysloužilo vždy jen pár tiskových zpráv, v posledních letech se reportáže o piklení Bilderebergu jak v mainstreamových, tak v alternativních médiích rychle rozrostly, což vedlo osobnosti Bilderbergu, aby vyjadřovaly svůj hněv nad tím „neustálým odhalováním“ živeným rostoucím počtem protestujících, kteří se schází v dějišti konference.

Ač různé části korporátního tisku neustále s oblibou předstírají, že těch 120 nejvlivnějších lidí ze světa bankovnictví, akademií, médií, politiky a byznysu se na tři dny sletí na stejné místo jen, aby bezpředmětně popovídali a zahráli si golf, tak existují nesčetné příklady toho, že schůzky Bilderbergů mají přímý vliv na globální záležitosti.

V roce 2010 bývalý generální tajemník NATO a člen Bilderbergu Willy Claes přiznal, že návštěvníci Bilderbergu jsou pověřeni realizovat rozhodnutí, která jsou těmito mocenskými handlíři během výroční konference formulována.

V roce 2009 se dokonce předseda Bilderbergu Étienne Davignon rozpovídal, jak byla jednotná evropská měna Euro duchovním dítětem Skupiny Bilderberg.

V únoru italský právník Alfonso Luigi Marra požadoval, aby veřejný prokurátor Říma prošetřil zločinnou aktivitu Bilderbergu a zjišťoval, jestli tato elitářská organizace na své schůzi v roce 2011 ve Švýcarsku nevedla ke zvolení Maria Montiho za ministerského předsedu Itálie.

Další články k tématu:

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: prisonplanet.com