John Kerry označuje protestující proti Bilderbergu za “gaunery”. Podle veterána žurnalismu Jima Tuckera během nedávné schůzky v Londýně několik elitářů projevilo pocit, že středovýchodní válka zaměřená proti Iránu a Sýrii by mohla být v agendě piklení tajnůstkářské Skupiny Bilderberg 2013. „Válka na Středním východě je tím, co dumá v myslích členů Bilderbergu,“ uvádí zpráva odkazující se na výměnu mezi Vernonem E. Jordanem jr. a dalšími účastníky o rostoucím nepřátelství izraelského ministerského předsedy Benjamina Netanyahu k Iránu.

Jordan, pravidelný účastník Bilderbergu, je vedoucím výkonným ředitelem u Lazard Freres & Co. LLC, tj. investiční banky. Rovněž sedí ve správních radách četných velkých korporací včetně American Express, J.C. Penny Corporation, Asbury Automotive Group a Dow Jones & Company.

„Nezáleží na tom, jestli je to pravda nebo ne, když se Bennieho hoši kvůli něčemu rozběsní, je to zaměřeno proti Iránu a přispívá to k potenciální válce,“ řekl údajně Jordan s dodatkem, „čím víc Bennieho hoši kvůli Iránu běsní, tím větší šance na skutečně velkou Středovýchodní válku.“

Jordanův druh na schůzce odpověděl: „Čím větší bude ta válka, tím lepší šance na zřízení globálního bankovního systému pro financování takovýchto podniků.“

Tato konverzace proběhla 25. února během schůzky v Londýně a údajně ji vyslechl zdroj, „který hodně cestuje a pravidelně se účastní shromáždění sezvaných vrcholnou elitou země.“ Jim Tucker je uznáván za to, že má uvnitř Bilderbergu zdroje, přes které k němu běžně uniká jejich agenda a umístění týdny dopředu.

Vložil se do toho i americký ministr zahraničí John Kerry, když odpovídal na stížnosti na to, že v Sýrii nespočinuli nohou a že tam nedošlo k přímé intervenci USA a NATO, když poznamenal: „To můžeme napravit.“

Ve stejný den měl Kerry v Londýně tiskovou konferenci, kde tvrdil, že syrské rebely by neměli ponechat na holičkách „cloumané větrem a toužebně očekávající, kdy už přijde ta podpora nebo jestli vůbec přijde.“

Otázka změny režimu v Sýrii byla v agendě rovněž během loňské konference, které se zúčastnil i šéf Syrské národní přechodné rady Bassma Kodmani.

Kerry rovněž narážel na to, že schůzka Bilderberg 2013 proběhne ve Spojených státech bezprecedentně druhý rok za sebou, protože ať tahle tajnůstkářská skupina se svým piklením hostuje kdekoliv, tak se vždy objeví ti „grázlové“, aby tam demonstrovali.

„Při dalším náznaku, že Bilderbergové se zase sejnou v Chantilly ve Virginii (nikoliv však jistě), řekl Kerry, že to je „nejpohodlnější“, protože „lidé po celém světě mají spoustu důvodů létat do Washingtonu. Je snadné si na víkend zaskočit na Bilderberg, když máte naplánovanou schůzku na ministerstvu zahraničí, v Bílém domě nebo kdekoliv. My víme, že ti grázlové tam budou, ať se sejdeme kdekoliv. Tak to uděláme pohodlné pro všechny,“ hlásí Tucker.

Kerryho arogantní jedovatost zaměřená proti hlasitým oponentům nedemokratické agendy Bilderbergu se v posledních letech stala už obecným tématem.

Během loňského piklení v Chantilly řekl zdroj pracující uvnitř Westfieldského hotelu Marriott žurnalistovi londýnského Guardian Charlie Skeletonovi, že účastníci Bilderbergu o protestujících před hotelem mluvili jako o „švábech“.

Během schůzky Bilderberg 2010 ve Španělsku zaslechli, jak si členové stěžují na skutečnost, že si ti demonstranti vůbec mohou dovolit cestovat do cizích zemí, aby zazněly jejich hlasy, a na skutečnost, že ještě pořád mají takový příjem, který jim to dovoluje, což je pro agendu Bilderbergu „trvalou hrozbou“ a je to „velice děsivé“.

Možné rozhodnutí Bilderbergu vyhnout se Evropě už druhý rok po sobě, k čemuž došlo v historii této skupiny poprvé, by mohlo být vyvoláno událostmi během konference roku 2011 ve Svatém Mořici ve Švýcarsku, během níž byli členové Bilderbergu přímo konfrontováni s protestujícími. Dominique Baettig, prominentí člen největší švýcarské politické strany se rovněž účastnil ve snaze konfrontovat švýcarské politiky účastnící se tohoto tajnůstkářského piklení a volal po parlamentním vyšetřování aktivit této skupiny.

I italský právník Alfonso Luigi Marra nedávno požadoval u veřejného prokurátora Říma, aby Bilderberg vyšetřoval kvůli zločinné aktivitě, což je další dobrý důvod, aby se jeho členové vyhnuli setkání v Evropě.

Během schůzky Severoamerické Skupiny Bilderberg 30. listopadu až 3. prosince ve Washingtonu bývalý náměstek ministra zahraničí Richard Ramitage údajně řekl, že lumeni z Trilaterální komise a z Bilderbergu jsou velice rozezleni kvůli „jejich neustálém odhalování,“ a zmiňovali to jako důvod, aby se Bilderberg naplánoval tak, aby se vyhnuli Evropě, kde je daleko intenzivnější účast mediálních kanálů oproti z větší části poslušnému americkému korporátnímu tisku.

Pokusy objednat si pokoj ve Westfieldském hotelu Marriott v Chantilly, v obvyklém působišti Bilderbergů, od pátku do pondělí 21. až 24. června vyvolávají zprávu, která říká, že nejsou žádné volné pokoje. Je však možné si pořád objednat pokoj, když se zapíšete na neděli 23. června. Všechny ostatní víkendy kolem tohoto data jsou pořád volné.

Další články k tématu:

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: prisonplanet.com

]]>