Temperamentní učitelka z Brazílie se rozhodla zbourat všechny sexuální předsudky a vyrazila do boje proti pohlavním nemocem svérázným způsobem. Během své přednášky se snažila přítomné studentky poučit, jak ústy navléci partnerovi kondom. Ujistila je, že tato aktivita udělá celý akt zajímavějším. …

Takže nebudou pouze chráněny před pohlavními chorobami a nechtěným početím, ale zpestří si s partnerem sexuální zážitek.

Učitelka dala tímto činem jasně najevo, že není správné, když si dospělí myslí, že pro středoškoláky je sex tabu a je načase změnit nudné přednášky a přejít rovnou k věci.

Jednoho ze studentů požádala, aby si v rozkroku podržel maketu penisu. Pak si klekla si a šikovně na ni svými ústy navlékla kondom. Jelikož studenti ji při všem natáčely, video originální názorné ukázky se velmi rychle objevily na sociální síti.

Zatímco část uživatelů bombarduje učitelku kritikou a odsuzuje ji za její chování, jiní mluví o jedinečném návodu, který může mladé chránit před pohlavním onemocněním.