Roy McClellan, přeživší střelbu v Las Vegas, který tvrdil, že do té střelby bylo zapojeno více střelců, se stal už devátým z přeživších, který po útoku 1. října zemřel za podezřelých okolností. Domorodec z Las Vegas McClean byl náhle zabit, když do něj 17. listopadu najel jakýsi řidič, aby následně rychle ujel po Homstead a Dálnici 160.


Po tomto sražení vozem, který ujel, zůstala po McClellanovi vdova Denise, pro kterou to je další vlna ničivého stresu sedm týdnů poté, co se svým manžel přežila masakr v Las Vegas.

„Jemu to opravdu pomátlo hlavu a musel už chodit na terapii,“ vysvětlovala Denise McClellan, která si rovněž kladla otázku, proč byl Roy McClellan sedm týdnů po té masové střelbě zabit.

„Tohle jsem mu opravdu nepřála. Nechápu, proč ho nesejmuli při té střelbě, ale až o měsíc později a ještě takhle,“ řekla McClellan. „Doufám, že můj manžel už konečně nalezne pokoj a je teď už v bezpečí.“

Jestli chcete opravdu pomoci rodině McClellana, jděte na účet GoFundMe, který tam byl zřízen.

Případ McClellana zdaleka nebyl po střelbě v Las Vegas první, kdy zemřel přeživší. Minulý měsíc to byl pár, který se tohoto koncertu zúčastnil, jenž zemřel poté, co jejich vozidlo náhle vyjelo ze silnice skoro u jejich domu a narazilo do vrat a vybuchlo po nárazu do ohnivé koule.

Dennis a Lorraine Carver, kteří oba shodně tvrdili, že tam při střelba v Las Vegas bylo několik střelců, oba po nárazu okamžitě zemřeli. Mluvčí místního hasičského úřadu řekl, že hasičům trvalo přes hodinu, než ty plameny uhasili.

Uplynulo sedm týdnů od střelby v Las Vegas a my pořád nemáme odpovědi, co se v Mandalay Bay tu noc dělo, nebo proč těch devět očitých svědků z přeživších, kteří zpochybňovali oficiální povídačku, plus jeden vysoce profilovaný advokát pomřeli.

Ta oficiální povídačka páchne tak hrozně, že už mainstreamová média byla svými diváky donucena, aby ty události zpochybňovala.

Aliance mainstreamových médií teď podává žalobu na úřady v Nevadě, že zakrývají pravdu o tom, co se během střelby v Las Vegas dělo, a dožadují se oficiálního vydání dokumentace orgánů zákona ohledně tohoto masakru, po němž zůstalo 58 lidí mrtvých.

Ale mainstreamová média už jen hrají hru, aby se chytila. Alternativní média a nezávislí investigativní žurnalisté mají zásluhy na tom, že se prosazuje pravda ohledně toho, co se ve Vegas 1. října dělo, a ti také vrhli světlo na to ohromné zakrývání, které probíhalo přímo před našima očima.

Ohromující devět z přeživších očitých svědků a jeden advokát zastupující klíčové hráče při střelbě v Las Vegas zemřeli za podezřelých okolností. Někteří další zmizeli. Jaké jsou šance, aby devět lidí z nich zemřelo, když byli většinou navíc velmi mladí, všichni během tak krátké doby?

Zdroj: independent.co.uk