Skupina čarodějnic se pokouší využít černé magie, aby neutralizovaly amerického prezidenta Donalda Trumpa „kletbou“, která mu znemožní vládnout. „Masové zaklínání k prokletí Donalda Trumpa“ bude probíhat vždy o půlnoci vstupu do posledního srpku měsíce před novem počínaje pátkem 24. února, „dokud nebude Donald Trump odčarován z úřadu,“ uvádí se na webové stránce této skupiny.


Tento masový rituál bude údajně opakován opět 26. března, 24. dubna, 23. května, 21. června (letní slunovrat), 21. července a 19. srpna.

Tato kletba rovněž sesílá zlo na ty, „kdo se s Trumpem spřáhli,“ do čehož budou zjevně patřit i jeho zaměstnanci a jím politicky jmenovaní funkcionáři a snad i ty miliony, co ho volily.

Ke kletbě budou patřit i takové položky jako hnusné fotky Trumpa, tarotová karta věže, maličký pahýl oranžové svíčky, ustřihlý nehet z malíku, sůl, peří a popelník.

„Tohle zaklínání je otevřený čarodějný open source a můžete si ho modifikovat tak, aby vyhovovalo vašim spirituálním praktikám nebo magickému systému,“ vysvětluje tato stránka. Kriticky důležité je „souběžné působení“ stejně jako „masová energie účastníků.“

„Některé lóže/slety si vytváří různé varianty tohoto, podle stylu práce skupiny, zatímco četní osamělí praktikanti čarování se plánují připojit se a navázat se do livestreamu přes Facebook, Twitter nebo další sociální média,“ vysvětluje čarodějná stránka.

V reakci na to četné křesťanské skupiny a jednotlivci slíbili, že se budou za pana Trumpa modlit a prosit Boha, ať žehná jeho práci a národu.

K zaklínání těchto čarodějnic patří uřknutí dlouhým zaříkáním, přivolávání duchů a „démonů pekelných sfér,“ aby zakleli Donalda J. Trumpa tak, aby „mohl zcela uvadnout a nemohl už páchat žádnou škodu.“

Voláním k duchům, aby přivodili stejnou škodu „všem těm, kdo umožňují jeho zlovolnost, a těm, jejichž ústa dští stejné jedovaté lži,“ bosorka vzývá duchy, „aby je spoutali řetězy, zavázali jim jazyky, svázali jejich díla, svázali jejich zlovolnost.“




Loading...