Nová kniha zaměřená na švédské děti nesoucí název, Dědeček má čtyři manželky, je zase dalším příkladem toho, jak se v této zemi přijímající tisíce muslimských migrantů zákon šaría uvádí mezi normy. Tato kniha se švédským jménem Farfar har fyra fruar byla vydána jak ve švédštině, tak v somálštině a je určena 3-6letým dětem. …


„Asli nikdy nebyla v Somálsku, ale teď už se tam konečně se svým otcem dostane, aby se tam potkala s dědečkem a všemi svými babičkami,“ uvádí se v předmluvě k této knize, kterou napsal vydavatel od Adlibris Oscar Trimbel.

Muslimští muži smí podle zákona šaría provozovat polygamii a mít až čtyři ženy. Ženy však nesmí mít více než jednoho manžela.

Další kniha od stejného autora s názvem Mormor är inget spöke (Babička není strašidlo) slouží k tomu, aby normalizovala burku.

„Omar vítá svou babičku, která pochází ze Somálska. Když je Halloween, chce se Omar jako ostatní děti převléknout jako strašidlo. A chce, aby s ním šla i jeho babička, protože pak to teprve bude opravdu děsivé,“ uvádí předmluva k této knize.

Přestože mnoho evropských zemí za polygamii udílí pokuty a tresty vězení, tak Švédsko polygamická manželství uzavřená v zahraničí uznává a povoluje, aby se až čtyři manželky registrovaly jako choti.


Zhruba 30 procent lidí žijících ve Švédsku má zahraniční původ, kdy domorodí Švédové se ve své zemi do 25 let stanou menšinou.

Ta fotka níže, co ilustruje tu rychlou demografickou změnu, která tuto zemi zachvátila, v poslední době vyvolala kontroverzi. Ukazuje fotografii třídy s jedinou blonďatou bílou dívkou obklopenou dětmi, které jsou všechny migrantského původu, kdy tři z dalších dívek na sobě mají hidžáb.

Norský zpravodajský kanál Ekte Nyheter tuto fotku publikoval s přípisem: „Obrázek řekne více než tisíce slov.“

Mezitím v blízkém Finsku vyšla kniha s názvem, Jak se oženit s finskou dívkou, na obálce vyobrazující cosi, co podle stěžovatelů vypadá, jako ochmatávání bílé ženy ve svatebních šatech černým chlapem.

„Už to ani nezkouší skrývat,“ komentoval to konzervativní buřič Milo Yinnopoulos.

Zdroj: prisonplanet.com