Izraelský lobbista Patrick Clawson otevřeně vyzývá „masové vraždě Američanů“, po vzoru USS Maine, potopení Lusitánie, Pearl Harbor, USS Liberty, a (podle implikace) 9/11, která by byla spouštěcím válečným mechanismem s Íránem. V této prezentaci dělá Clawson vyzývá k naprosto zjevnému faktu, aby americká vláda obětovala své vojáky a daňové dolary založené na prefabrikovaných false-flag útoků. Jaký je význam operace pod falešnou vlajkou?

Operace pod falešnou vlajkou je tajná operace vedená vládou, korporací nebo jinou organizací, která je navržena, aby se jevila tak, že je provedena někým jiným. Název je odvozen z vojenského konceptu flying false color, čili operaci vykonanou v jiných (národních) barvách než ty, které má vlajka vlasti. Naproti tomu, operace pod falešnou vlajkou nejsou omezeny na vojenskou konfrontaci a mohou probíhat v civilním sektoru a v období míru, např. při činnosti zpravodajských služeb.

Irán byl cílem skrytých a černých operací CIA už roky. Podobně jako u jiných národů i do něj infiltrovali a je prošpikovaný špehy a „teroristy“. Tohle je „diplomacie“ Obamovy administrativy. Tato administrativa má plány na útok jak na Sýrii, tak na Irán. Její političtí „rivalové“ přijali ty samé plány a ještě mnohem více.

Celý videozáznam ZDE.

]]>