Američtí vědci zkoumali fotografie povrchu Marsu, které publikovala agentura NASA, a informovali o unikátních nálezech. Na rudé planetě objevili artefakty z období druhé světové války. Ufologové oznámili, že je na fotografiích možné rozpoznat pistoli a také přilbu, která připomíná model, jejž vojáci používali během druhé světové války. Kromě toho byly odhaleny i méně významné nálezy: hřebík a kola vlaku.


Dříve Pravda.ru informovala o nejnovějším objevu známého ufologa Scotta Waringa. Údajně na rudé planetě našel krátery s troskami zničené vesmírné lodi mimozemšťanů. Americký vědec pečlivě prozkoumal snímky a došel k závěru, že nedávno na tomto místě havarovalo UFO, vlivem čehož se tam vytvořil poměrně hluboký kráter podlouhlého tvaru.

Nedávno během prohlídky archivních videozáznamů, které byly pořízeny při monitorování sopky Colima, Waring zpozoroval dva neidentifikovatelné létající objekty. Videozáznam byl pořízen 29. ledna tohoto roku. Je na něm dobře vidět, jak jasně svítící objekt prudce zabočil. Velké oválné UFO, jež se objevilo v levé části obrazovky, se vodorovně pohybovalo, poté změnilo směr a velkou rychlostí zamířilo dolů k úpatí sopky.